1/2 Whiting Spey Nakker – Pattegris fjer
549,00 DKK Vælg muligheder

1/2 Whiting Spey Nakker – Pattegris fjer

549,00 DKK

Ryd

1/2 Whiting Spey Nakker (Pattegris fjer)

De uundværlige speynakker til Pattegrisen og mange andre kyst- og laksefluer kan du nu købe i halve nakker..

Whiting Farms laver uden sammenligning de bedste fjer og nakker til fluebinding. Spey nakkerne fra Whiting kommer fra de smukke silkehøns. De lange bløde fibre på de tynde fjerstammer er perfekt som hackler til kystens rejefluer som spey shrimp, pattegrisen og mange andre flotte reje imitationer til havørred fiskeri på kysten.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

1/2 Whiting Spey Nakker – Pattegris fjer

Vælg selv dine favoritter blandt de mange fede farver – Whiting Spey rooster cape – Hane nakker til pattegrisen kystflue.

Speynakkerne er nok det fluebindings materiale, som har skabt mest opmærksomhed de sidste par år. “Pattegrisen” er en væsentlig faktor, men mange andre kreative mønstre har set dagens lys, hvor Whiting Spey-nakker er anvendt. Både til kystfluer men også til moderne laksefluebinding. Whiting spey hane nakkerne har utrolig lange og bløde fibre der bevæger sig godt og lokkende i vandet. Fjerstammerne på disse speyfjer er utrolig tynde og nemme at arbejde med.

Det er et materiale som er helt i særklasse, og lige så meget værd for kyst, havørred og laksefluebinderen, som de ultra små hackler til tørfluer er for tørfluebinderen. Prøv også et spey hackle forrest på dine lakse fluer til åen og du vil opnå smukke og velfangende fluer til laks og havørred.

Du kan herunder se en rigtig god instruktion af hvordan du binder “Pattegrisen”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1/2 Whiting Spey Nakker – Pattegris fjer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.