Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

1000 Havørreder på 3 dage…!

Bum....!

Det lyder næsten for godt til at være sandt , men det var det resultat, som kom frem under dette års forårsudgave af Seatrout Open.

Vi var sikre på at fiskeriet ville blive godt , men vi havde på ingen måde turde håbe på, at det blev så vildt.

422 deltager til konkurrencen  gav den gas fra tidlig morgen fredag, ja nogle startede ligefrem omkring midnat i totalt mørke, for at være sikre på at have nogle af de ”sikre” pladser for sig selv i et par timer.

Da indvejningen sluttede fredag var der indvejet 59 fisk og sikke nogle fantastiske flotte fisk der var imellem. Da vi så nogle af de blanke stålkugler der kom ind , ja der var vi klar over, at det ville blive godt. Det er dog aldrig før sket, at der har være så mange store og flotte fisk i top 10 som dette forårs udgave af Seatrout Open.

 

Seatrout open havørred konkurrence
Bare endnu en af de store grove fynske havørreder

Lørdagen var desværre præget af ingen vind og masser af tåge, som  bestemt ikke havde den rigtige effekt på hverken fisk eller fiskere. Mange kom forbi butikken, for at handle og få lidt information omkring fredagens fiskeri og ikke mindst hvor de skulle tage hen. Lørdagen gav samlet 38 fisk med flere flotte fisk på den rigtige side af de 3 kg.

Peder Kristensen 72 cm 5,34 kg Vinderfisken STO fiskekonkurrence
Peder Kristensen
72 cm 5,34 kg
Vinderfisken

Søndag er altid dagen hvor spændingen og lysten til at fiske er stor. Holder den indvejede fisk nu sin placering eller kan man lige nå at blande sig i top 10, hvis man nu lige……..Ja der er mange tanker, når man er placeret godt eller slet ikke har fået indvejet en fisk endnu. Søndagen blev dette forår husket for flere store fisk som lavede gevaldigt om på stillingen. Forstil dig at en fisk på 4,5 kg kommer 1 time før afslutningen og skubber til hele den i forvejen flotte TOP 10 . Det gav godt nok misundelse og snakken hos alle der var mødt op for at overvære præmieoverrækkelsen kl. 15. Om søndagen blev der indvejet  39 fisk til konkurrencen hvoraf 3 kom med i Top 10.

Det giver et samlet indvejet antal på  136 stk.

136-1000= -864 havørreder ( hvor kommer resten så fra..?)

Der var mange af dette års deltager der både havde fået 5-10 og endda flere havørreder under weekenden. Der var vist også en enkelt eller 2 der ikke have fanget eller set nogen fisk, men det må skyldes en forkert strategi til fiskeriet.

Det var tydeligt at man skulle ( skal stadig)  være meget mobile og søgende i sit fiskeri for at finde ørrederne. Flere kørte til 2-4 pladser før de fandt en fisk, men så kunne de også være sikker på ,at der var mindre eller størrer stimer af fisk. Dem som satsende på 1 plads hele dagen og ikke flyttede sig rundt , Ja de måtte se sig slået med flere længder af den opsøgende konkurrent.

Lodtrækningspræmien – en drømmerejse til Grønland – blev vundet af Søren Lundgård for en havørred på 46 cm og 1,02 kg. Fanget på flue ved Tomaj Strand i det Sønderjyske..

Prøv at kikke på størrelsen af fisk og se den store årgang af fisk af 40 -50 cm havørreder , så kan vi jo samtidigt tænke over hvor fiskene imellem 50-60 er henne….?

En ting er dog sikkert …!

Seatrout Open Efterår er tilbage d. 4-6 oktober.

Tight Lines

Niklas Albrechtsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.