Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Flest fisk indvejet til Seatrout Open nogensinde

Helt igennem fantastisk Seatrout Open

At der var mange der var spændte til årets forårs konkurrence i Seatrout Open var vi ikke i tvivl om. I ugerne op til konkurrencen var vi i butikken så sikre på succes, at vi meldte ud med

Bedste kystfiskeri på Fyn i mange år.

Dette gav genlyd i mange kredse og startede den ene diskussion efter den anden…

Seatrout Open Forår på Fyn blev som lovet…. Fantastisk !!!!!

Seatrout Open fiskekonkurrence

Fredag morgen blev de 450 deltagerne mødt af let nattefrost og ingen vind , så det var en kold og hård start for deltagerne …

Indvejningen forløb stille og roligt og måske lidt for roligt i vores øjne.. Men midt på dagen så kom de første stimer af havørreder ind til butikken. Der blev meldt om mange fisk, men også svære og drilske fisk.

Der var dog enkelte, der var mere heldige eller dygtige end de andre, for vi fik meldinger om 10 fisk pr mand og endda meldinger om 30 fisk til 2 mand i Odense Fjord.

Det var noget, der kunne bringe smilet frem på de fleste af gæsterne, også dem som ikke kom ind med fisk.

Fiskeriet var om fredagen spredt ud over hele øen (man fisker vel nærmeste plads )

Fredag blev der totalt indvejet 42 stk. Med største fisk på lige godt 3 kg.

Lørdag morgen eller nat som de fleste nok startede ud med, blev ved vandet belønnet med lette krusninger og mindre sky fisk.

Lørdagen gav rigtigt mange fine fisk til deltagerne og der blev fanget rigtigt mange fisk af mange. Der var godt gang i fiskeriet hele dagen, med specielt Odense Fjord og  vestkysten kastede mange flotte fisk af sig ..

Thomas Hansen kom f.eks. forbi sidst på eftermiddagen og brokkede sig. Han havde haft 47 fisk i både. Det mente selv han var udemærket, men alle havde været mellem 40 og 50 cm. At var meget mopset over at han ikke kunne fremvise en større fisk.

En lidt speciel fangst blev gjort af Gynter som på Vestfyn fik en gris af en havørred på land. 3,1 kg fordelt på kun 57 cm… Den var jo nærmest deform..

Vi blev da også hurtigt ringet op af en gut, som på sin Iphone kunne følge indvejningen og selvom han stod på Bøgebjerg ville han lige tjekke om vi havde indvejet en regnbue…..Ja det kunne sagtens have være sådan en regnbuegris, men det var en rigtigt flot havørred.

Der blev specielt om lørdagen afvist nogle fisk som ikke kunne holde kondien for konkurrencen. Nogle enkelte var naturligvis rigtige nedgængere, men mange af de afviste fisk var der også rigtige flotte blankfisk. Smukke torpedoer fra den åbne kyst, der desværre blev ofrer for konditionstabellen.

Ens for disse flotte fisk var, at de med 10-40 gram mere på bugen sagtens kunne have være med i konkurrencen.

Tjek feks. Denne her som Willy Dannevang fik afvist. Den mangled vist 20 – 30 gram eller var 1 cm for lang om man vil, men det er jo umuligt at vurdere ude ved vandet.

Indvejningen om lørdagen sluttede med 81 fisk og største på 3,55 kg.

Søndag blev med enkelte steder igen mødt af kulde og frost helt ned til – 5 grader, så der var nogle der brugte de første timer af dagen på at hoppe sig varme. Vinden var nu tiltaget og der var rig mulighed for at komme ud i nogle gode bølger og lede efter vinderfisken…

Fra kl. 12- 15  blev butikken invaderet af lystfiskere som ville indveje fisk og et lige så stort antal der ville følge konkurrencen på nærmeste hold.

Et godt tilbud om Gratis line kunne også få nogle ekstra folk til at komme til butikken. De blev godt nok overrasket over de fisk de så ved indvejningen… Er der virkelig så mange af de havørreder ude i vandet ???? JA det er der faktisk.

Tæt på konkurrencen afslutning kom der en god fisk ind, som fik placeringerne til at skubbe og snakken gik nu livligt… Ryger min ud nu? Hvilken præmie får jeg så ? osv…

Det er faktisk fedt med en vinderfisk i sidste minut, måske lidt synd for ham som var ved at smøre sig ind i solcreme  ,og råbe Bahamas here I come…..

Stephan Jensen stod for dramaet og kunne med sin 2 fisk i top 10 ( første gang det sker) sikre sig turen til Bahamas med sin havørred på 69 cm og 3,8 kg….

Vinderen af Seatrout Open Forår 2012

 Der er fisk på Fyn, og der kan til tider være rigtigt mange.

Totalt blev der indvejet 146 havørreder  med ca 20 afviste fisk.

Det er det bedste resultat nogensinde – og meget passende på konkurrencens 10 års jubilæum.

Konkurrencen største og sjovest indslag er oftest lodtrækningen om rejsen til Grønland, hvor der bliver ringet op til den heldige… Dette forår var vinderen ikke tilstede, men Jim Hansen fra  Odense var derimod på Odense Fjord og fiske flere havørreder….Der blev lagt en besked og kort tid efter ringede en forvirret mand op til butikken, hvor han udtrykte sin glæde over gevinsten….

Hvem kunne ikke også bruge sådan en trøste præmie??

At Seatrout Open er andet, end svedige beskidte mænd , der lugter af fisk, har vi her et bevis for med disse unger der hyggede sig i butikken mens farmand indvejede fisk. Ud fra deres leg så ser vi dem nok om 10 år i hver sin BellyBoat til Seatrout Open.

Kortet over hvor fangsterne blev fanget kommer her…..men som i kan se så er der fisk mange steder.

Der er dog nu ca. 160 stk. mindre ……

Til alle de kritikere der igen og igen siger, at  der ikke er fisk på Fyn , må vi bare sige Så kom dog ud og fisk…

Et lille regnestykke skal der altid til..

Indvejet 142 fisk og afvist 20 ca. Dette giver totalt 162 fisk..

Herefter regner vi med at 100 mand har fanget mindst 6 fisk , det giver 600 fisk.

Så er der 50 som har fanget over 10 fisk , det giver yderligere omkring 500 havørreder

mindst 10 lystfiskere har rundet 30 havørreder på disse 3 dage , det giver 300 fisk mere til puljen.

Samlet for konkurrence er der fanget langt over 1000 havørreder store som små på 3 dage…

Det må siges at være godt eller go-kent som vi siger på Fyn!!!!!!

Hvis du selv vil være med til efteråret, så ligger konkurrence fra d.5-7 oktober..

Team Go-Fishing takker jer alle for en dejlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.