Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

19. udgave af Karup Å konkurrencen

19. udgave af Karup Å konkurrencen

I weekenden, d. 9-11. august afholdte Karup Å Sammenslutningen (KÅS), den nittende udgave af Karup Å konkurrencen.

Knap 270 deltagere fiskede, stort set uafbrudt, i 3 dage i træk på trods af lidt svære forhold. Weekenden igennem kom der vand. Ja, faktisk kom der en hel del vand i perioder, hvor det næsten var som om himlen åbnede sig over de stakkels fiskere. Humøret forblev dog højt, både ved KÅS’ frivillige og deltagerne ved konkurrencen.

KÅS sørgede for rigeligt hygge med pølser, øl og vand ved Trevad Ørredpark, hvor vi også havde sat en lille konkurrence shop op.

(“pølsemændene” havde et par travle dage i det triste vejr)

Man må ikke glemme hyggen

Ovenstående kunne nemt være sloganet for konkurrencen. Stemningen man møder ved ørredparken, er ikke mindre end imponerende. Folk er hjælpsomme og imødekommende, humøret er højt og snakken går på kryds og tværs af både garagen og gårdspladsen. Peder var at finde i garagen, med en masse gode tilbud hele weekenden og var blæst helt bagover af den fantastiske stemning som KÅS og deltagerne leverer.

 

(Peder får sig en snak med en vaskeægte Karup Å legende, Johnny “filthat”)

(Bordene bugnede af gode tilbud, som fx flueliner)

 

Udover øl, vand og pølser, og alle Peders gode tilbud, var der også andre sjove ting man kunne investere i. Fx nummererede Karup å whiskyer

(Peder med to håndfulde lækker karup å whisky)

En konkurrence i konkurrencen

Sideløbende med selve fiskekonkurrencen, kunne man også deltage i det sjove og meget populære bækløb. I løbet af weekenden kunne man erhverve sig én eller flere nummererede bordtennis bolde. Alle de købte bolde blev herefter samlet i en sæk, hvor de på konkurrencens sidste dag blev hældt i tilløbs bækken, og herefter skulle arbejde sig ned gennem bækken, for at komme “først” ned til gitteret for enden.

Løbet var tæt, folk heppede og hujede hele vejen gennem bækken, indtil bold nr. 110 til sidst kunne snige sig først over målstregen.

(Man kan vidst roligt snakke om et samlet felt, da boldene nærmede sig målstregen)

(I sidste ende var det dog bold nr. 110, der fik sneget sig først over målstregen, og løb med gavekort og grej fra Go-Fishing)

En våd omgang

Ja, det var som tidligere nævnt en våd omgang for både deltagere og frivillige ved dette års konkurrence. Alt det vand gjorde også, at deltagerne alle dagene fiskede på en å med stigende, farvet vand – ikke de nemmeste forhold. Der blev dog hængt i, og indvejet jævnt med fisk over alle dagene på trods af vejret. I alt lykkedes det deltagerne at fange 44 hjemtagne havørreder, samt 2 der blev nænsomt genudsat.

(selvom den helt store fisk udeblev, var der stadig en masse smukke fisk i pralerækken)

På et hængende hår

Hele lørdagen, samt det meste af søndagen, så det ud til at en smuk fisk på 3,8 kg skulle løbe med sejren, lige indtil Gustav Setnik fra Ebeltoft drejede ind på parkeringspladsen, kort før indvejningen lukkede ned.

Med i bilen havde Gustav nemlig en smuk fisk, i ægte Karup å kondition. 69cm og 4,68kg målte dyret, hvilket var nok til at sikre Gustav førstepladsen og dermed et gavekort på 10.000,- og en lækker Hardy switch stang, sponsoreret af Go-Fishing. Vi forestiller os at Gustav var glad for at han nåede forbi med fisken, inden indvejningen lukkede.

 

(Gustavs fisk havde tydeligvis ikke været kostfornægter, inden den trak op i åen…)

Vi ses til næste år

Kort efter Gustavs fisk blev indvejet, lukkede konkurrencen ned for i år, og præmie overrækkelsen blev indledt. De 10 største fisk blev præmieret og stemningen var høj udover hele pladsen imens det stod på.

Igen i år, ser det ud til at konkurrencen får genereret et overskud, som sædvanlig, går til vandpleje og gydegrus til den legendariske å. Vi håber meget at få tilbuddet om at komme tilbage næste år, og være med til at støtte en sammenslutning af foreninger, fyldt med ildsjæle – lige i Go-Fishings ånd.

(Det endte med at blive en smuk top 3, de knap 270 tilmeldte leverede)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.