Status på STO Forår 2017 

Dette forår var vi 480 deltagere der tilsammen indvejede ca. 70 fisk til konkurrencen og med den nye foto Webapp gav den os hele 210 flotte billeder ude fra fiskevandet, hvor fisken blev genudsat efter en kort fotografering.

Seatrout Open er slut for dette forår. Pragtfuldt vejr og til tider svært fiskeri var billedet, men som altid kom der rigtig flotte fisk på land.

Kæmpe tillykke til de dygtige vinder.

Du kan se den samlede stilling og en masse billeder af fangsterne her https://www.go-fishing.dk/…/seatrout-open-stillingen-fora…/…

Mads Thinghiolm og Thomas Graversen blev de 2 heldige vinder af lodtrækningspræmierne på Go-Fishing Gavekort på kr. 12.000,-
Mads indsendte lørdag en FOTOFISK fanget på den nye Savagear Tobis.


Thomas Graversen fik først afvist en stor flot fisk der var få gram for let, eller en cm. for lang… – han tog det dog med et smil og vendte kort efter tilbage med en ny indvejningsfisk. Godt gået – rigtig STO kamp ånd..

Denne nye udgave af Seatrout Open gjorde, at flere ihærdige juniorer tog med deres forældre på fisketur hele weekenden og noget tyder på, at de i den grad er dygtige og har styr på det. . 2 af de unge deltagere var så gode ,at de satte en del af de ældre til tælling med deres flotte fangster.

 

 

Vores nye fotofisk tilmeldingsmulighed var en stor succes (på trods af tekniske problemer). Check selv siderne ud med alle de mange sjove, smukke, finurlige men pragtfulde billeder og hyggelige kommentarer af genudsatte fisk der alle er med til at tegne de skønne oplevelser derude under Seatrout Open.

Du finder alle billeder her https://www.go-fishing.dk/…/seat…/seatrout-open-fotofangst/…

Tak for denne gang – vi gør det hele om 6. – 8. oktober 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies, for at tilpasse indhold, funktioner og analysere trafikken. Flere oplysninger

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk