Laks & bjørn

– lakseeventyr i British Columbia

 

Flemming med en flot nystegen kongelaks fanget på Copper River

 

Fra et par år siden havde jeg den store fornøjelse at have bl.a. Flemming Binnerup med på en tur til British Columbia efter blanke kongelaks.. Og netop Flemming har lige haft en fin artikel om turen med i det seneste nummer af FlueFisker, som er medlemsbladet for Federation of Flyfishers Denmark.. Du kan læse artiklen herunder, som vi venligst har fået lov at vise jer..

Inden du går i gang med at læse artiklen, kan jeg lige nævne at jeg igen i 2019 afholder en tur til netop British Columbia efter de stærke blanke kongelaks.. Skal du med så er der stadig et par pladser fri.. Flemming og et par kammerater er selvfølgelig klar igen og har allerede booket turen… Har man bare én gang prøvet kræfter med en blank kongelaks… ja så er man “mærket” for livet.  😉

Giv mig et skriv hvis du vil hører mere om turen på: [email protected]

Laks & bjørn – lakseeventyr i British Columbia

” Der er langt fra Bramming til Terrace i British Columbia Canada, men når man først er kommet frem og ser landskabet, husker at man har udsigt
til en uges fiskeri efter kongelaks, ja så glemmes den lange rejse hurtigt. Vi er 5 kammerater, der denne dag bliver modtaget af Jesper – vores turleder – i Terrace lufthavn juni 2015. Jeg har ikke tænkt mig, at denne artikel skal være en turbeskrivelse fra første til sidste dag, men jeg vil i stedet
berette om nogle få helt specielle oplevelser, som jeg med min fiskehukommelse aldrig glemmer: ”Den første morgen”, ”30 minutters action”, ”3 på stribe” og så ”mit møde med en bjørn”. Bjørnen til sidst, men når jeg tænker på den kan det stadig få min puls til at gå op.”

 

Læs hele artiklen her:

FlueFisker-sept-17-artikel

Herluf ( Flemmings´ Nabo ) Her med en af hans mange laks.. En smuk blankfisk som endte med at tage ham flere hundrede meter ned af Skeena, inden det lykkedes ham at lande fisken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go’ Nyheder

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag sæsonrelevante tips, gear, lir, gode tilbud og Seatrout Open 2018 info

International and/or EU Customer

Shopping on Go-Fishing is a breeze

Read more and change settings

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi anvender cookies, for at tilpasse indhold, funktioner og analysere trafikken. Flere oplysninger

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk