Vil du med på en guidet Kyst tur på den fynske kyst ?

NY DATOER..!

NY DATOER I FORÅRET 2018 !

Fredag den 23. Marts

       – Odense Fjord  Du får de bedste fiskepladser i Odense fjord denne dag. Samt lære hvor og hvornår disse skal fiskes!

Mandag den 16. April

 • Østfyns Hotspots  Vi besøger de hotteste pladser på den fynske Østkyst, og lære dem at kende ned til mindste detalje.

Mandag den 7. Maj

 • Vestfyns Hotteste fiskepladser Vi besøger denne dag nogle af de absolutte hotteste fiskepladser på den vestlige del af Fyn. En oplagt tur for de jyske kystfiskere som mangler inspiration til at dyrke det fynske kystfiskeri uden at køre turen tværs over øen.

Mandag den 28. Maj

 • Ø-Tur i det sydfynske øhav.. Vi tar på ekspedition til en af Sydfyns spændende øer, som byder på et væld af muligheder både på dagen, men bestemt også efterfølgende på egen hånd.

Du Tilmelder dig lige her!

Altså vil du gerne fange flere Havørred? – Ja så kan vi hjælpe dig!

 • Alle vores ture sidste år var en kæmpe succes, og deltagernes tilbagemeldinger var virkelig positive.. – Nye pladser, teknikker og hjælpemidler til at aflæse fiskepladsen… og ikke mindst det hyggelige samvær med de andre deltagere

Derfor har vi nu igen sat et par Guidede kystture op med Certificeret Fiske Guide Jesper Lindquist Andersen

Vi tilbyder nu fælles Guidede ture på kysten for både Spinne og Fluefiskere.

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren?

Altså vil du gerne fange flere Havørred? – Ja så kan vi hjælpe dig!

 

guidet fisketur med fiskeguide

Vi vil denne dag fiske flere forskellige pladstyper og vi gennemgå hvor og hvordan disse pladser fiskes bedst.

Hvordan får vi fælles tunet dig op til efterfølgende at fange flere fisk og kan det gøres på en enklere måde end du plejer? Ofte kommer deltagerne fra disse ture hjem med “rygsækken” godt pakket op med fif og tricks som kan optimere deres fiskeri betydeligt.

Vi gennemgår valg af endegrej/flue, affisknings-teknik, knuder og hvad der ellers måtte være brug for. Hvordan sættes krogen når fisken hugger? Og hvordan med fight og landing? Du har sikkert en masse spørgsmål, og på dagen vil endnu flere dukke op. -Alle spørgsmål som du på dagen vil få svar på. – Her er også på disse ture mulighed for at møde ligesindede lystfiskere og på den måde dele viden imellem, dele pladser og ja hvem ved? Måske få en ny fiskemakker.. – Det er sket før!

fiskeguide denmark

Hver enkelt deltager er på sit niveau med sit fiskeri, og dette arbejdes der naturligvis ud fra denne dag. Nogle har brug for det sidste lille finpuds, som i længden vil give flere fiske. Andre ønsker måske at lære et par nye pladser at kende. Mens andre igen er på et tidligere stadie i deres fiskeri og ønsker vejledning i de grundliggende teknikker – Som der også på dagen ligeledes, vil vær hjælp til kast for fluefiskeren eller spinne-fiskeren. Hvad enten det er med Blink eller bombarda.

– Der er på denne tur plads til alle!

 

Prisen er kun kr. 895,- pr. mand

Obs.! – Der er et begrænset antal pladser, på vores ture på maks 4 mand!

Med kun 4 deltagere er der god tid til alle kursisterne. Som hver i sær kan få den hjælp de behøver. Og godt med mand til mand tid med dagens Guide. – Guiden fisker ikke med på dagen, men koncentrere sig 100 % om deltagerne hele dagen igennem!

En glad deltager på en guidet fisketur i det sydfynske - Dagen resulterede i hans første fluefangede havørred.. Ja faktiskt hele to stk. i denne kaliber..
En glad deltager på en guidet fisketur i det sydfynske – Dagen resulterede i hans første fluefangede havørred.. Ja faktiskt hele to stk. i denne kaliber..

 

Dagens forløb er at vi køre på ca. 7 timer ved den fynske kyst, typisk fra 9-16. Pladsen hvor vi starter vælges et par dage før. Alt efter vind

og vejr, og deltagerne får besked herom 2 dage før pr. Mail eller telefon. Vi fisker på dagen flere forskellige pladser og kysttyper. Der ligges en hel del vægt på aflæsning af kysten og dens pladser og hvordan de gribes an.. Så vi ikke, hverken på dagen eller fremadrettet spilder fisketid på en lige gyldig kyststrækning. Og selvfølgelig vil der denne dag bliver tid til en masse fiskeri.

Det er en nødvendighed på disse ture at man har waders og eget fiskegrej med.

Husk gerne en frokostpakke og lidt drikkelse, som vi I fællesskab vil nyde i det fri.

Er I et par kammerater som gerne vil med på en tur. Men skulle ovennævnte datoer ikke passe ind i kalenderen, så tag kontakt til Jesper – og der vil måske være mulighed for at sætte en ny dato op, som kan passes ind!

Kontakt Jesper på [email protected] eller 22 77 63 68 for yderligere Info eller Booking

fiskeguide funen denmark
Certificeret fiskeguide Jesper Lindquist Andersen kender om nogen de fynske kyster og har året rundt fingeren på pulsen.

Jesper hjælper dig hvad enten du er spinne-fisker eller fluefisker. Han har dyrket de fleste former for fiskeri og er manden der altid polarmagnus fluebinderkursussøger den store.. Og han elsker at rejse rundt i verden i søgen på nye fiske eventyre. Jesper er en anerkendt turleder for fiskerejsebureauet GetAway Tours og har bl.a været på destinationer som Argentina, Alaska, Grønland, British Columbia, Norge, Sverige og U.S.A..

Jesper er også manden som afholder vores succesrige fluebinderkurser (kystfluer, gedde- og put & take- fluer) Desuden laver Jesper kurser i geddefluefiskeri og fiskeri med Bombarda-flåd. Jesper er manden der altid har et trick eller to til hvordan du kan optimere dit fiskeri. Jesper binder også hvert år hundredevis af fluer til butikkens kunder, og er altid klar til at give dig et flue-mønster eller to som kan give dig stram line på din næste fisketur.. – Ønsker du en guidning eller nogle af Jespers hotte havørred-fluer så send ham en mail.. [email protected]

 

orvis-signatur-banner-lille

 

Læs her hvad tidligere deltagere siger om vores fællesture på kysten:

 1. 5 ud af 5

  Lars Starcke – 30/08:

  Super fedt kursus. Her får man virkelig noget for pengene. Man får rigtige mange tips og tricks. Som ville tage år at lære, hvis man da ikke lige har en fiskeguide i omgangs- kredsen. Kan klart anbefales. Fantastiske Guider.

 2. 5 ud af 5

  Ricki – 30/08:

  Det bedste fiskekursus jeg har været på.

  Du lærer noget så elementært som at kaste med bombarda/flue og ja der skal kastes på en lidt anden måde end man gør med normalt blink. Efter jeg har lært denne kaste metode er mit filt blevet væsentlig minimeret og min fisketid væsentlig optimeret.
  Nu vi snakker om optimeret fisketid så lærer du også hvor på en plads du skal bruge din tid og hvor du lige så godt kan springe over for ikke at spilde din tid. Kursuset er super godt fordi man har valgt at holde antallet af deltager begrænset så guiden har tid til at gå rundt til hver enkelt fisker og finde ud af hvor man er i sit fiskeliv og derfra give dig tips og tricks så det er næsten som en personal guide.
  Jeg var ikke bombarda fan før jeg kom på kursus men den dag i dag fisker jeg 90% bombarda når jeg har fat i spinne stangen.
  Ik nok med du lærer teknikker du lærer også lidt om fluer… Imitation og provokation.
  Du lærer også at fiske med ophænger og fordelen ved dette.
  Vil sige jo mindre du har 20 års fiske erfaring i bagagen så kan du helt sikkert lære noget af dette kursus.
  Jeg har personlig anbefalet dette kursus til alle mine venner og det er hver en krone værd.

 3. 5 ud af 5

  Mathias – 05/09:

  Mangler man lige det sidste for at begå sig på kysten eller er man helt nybegynder, kan dette kursus klart anbefales.
  Jeg var på et bombardakursus da jeg havde fisket på kysten i nogle måneder, uden rigtig at have tur i den. Efter kurset havde jeg et ekstra værktøj i fiskekassen og fangsterne begyndte for alvor at komme. 1 års tid senere var jeg på en guidet tur, hvor endnu flere tips og tricks kom i fiskekassen!
  Kan klart anbefale Jesper som guide, ja og så han en rigtig cool fyr, der virkelig er passioneret omkring fiskeriet og giver en fantastisk service.

 4. 5 ud af 5

  Moritz – 28/09:

  Har været afsted med Jesper som guide to gange nu.
  Første tur (forår) blev der sat ny rekord i antal af fangede fisk hvor vi fik 40 fisk med 3 mand og en kæmpe fisk røg desværre af.
  Anden gang vi var afsted med Jesper fangede også rigtig mange fisk. Men denne gang var der ikke antal det drejede sig om, men størrelsen! Hold kæft vi fange mange fisk omkr. 50-60cm.
  Så Jesper ved hvor der er fisk! Man prøver lige et par pladser som passer til dagens vejr forhold. Hvis det ikke var den første plads der spillede, ja men så var det den næste plads.
  For os som har været rundt Fyn mange gange på egen hånd, gav Jespers viden en ny måde at se på ens fiskeri. Mange mega gode tips som man aldrig selv havde tænkt over.. Nye pladser som andre ikke kender, og så ja… fisk!
  Jesper er en meget tålmodig guide som altid står klar til at spurte langs vandkanten hvis man står og har brug for hans hjælp.
  Efter turen står han selvfølgelig klar med guldkorn til valg af fiskepladser for resten af ferien.
  Tak for de uforglemmelige ture, Jesper!
  (… alle fisk C&R)

 5. 5 ud af 5

  Torben – 28/03:

  Rigtigt godt kursus. Har været afsted 2 gange nu og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg er med på en af Jespers ture. Man får rigtig mange tips og trick der kan bruges bagefter. Kan varmt anbefales.

 6. 5 ud af 5

  Anders Pedersen – 28/03:

  Jesper er en rigtig behagelig fyr, og han er dygtig til at dele ud af sin store viden og lokalkendskab ved vandet. Jeg fik gode tekniske fif, nye pladser, lokale tips til valg af plads ift. tidevand og vind, og ikke mindst en rigtig dejlig fiskedag for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies, for at tilpasse indhold, funktioner og analysere trafikken. Flere oplysninger

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk