Vellykket fluebindingsaften med Allan Overgaard

Fredag d. 23/2-18 havde vi fint besøg i butikken i Århus. Allan Overgaard havde taget turen hele vejen fra sjælland for at binde fluer hos os.

Allan gik meget instruktivt til værks, og de mange fremmødte fik helt sikkert et par tricks med sig hjem i posen, på en aften hvor Allan bandt og fortalte om ophavet til 4 forskellige smukke fluer.

Fluerne blev grundigt gennemgået, ligesom valg af de rigtige materialer og Allan fortalte om propotioner, fiskemetoder, forankring af materialer og meget mere, men på en måde hvor alle mand (og damer) kunne være med. Vores fluebindings aftener er ikke kun for meget øvede, men ligeså meget for for begyndere og let øvede, så ikke hold dig tilbage!

Allan bandt følgende fluer på aftenen:

  • Autumn fly
  • AO gammarus
  • GP shrimp
  • Leo shrimp variant

 

 

Vi servede øl, vand, kaffe og lidt snold på aftenen, og det var alt i alt en rigtigt hyggelig aften med fluebinding og røverhistorier.

 

Fluebinding med Daniel Brodersen:

Husk nu endelig at melde jer til Daniel Brodersens bindeaften som er fredag d. 16/3-18 kl 18 hvor Daniel vil folde sig ud med nogen af sine smukke å fluer. Som virkelig er gennemfiskede og gennemtestede!

Tilmelding foregår som altid på: [email protected] eller på 20205620. Og det er vigtigt i melder jer til, såfremt i ved at i kan, Daniel kommer hele vejen fra sjælland, så vi har et minimum der skal opfyldes. Vi glæder os til at se jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies, for at tilpasse indhold, funktioner og analysere trafikken. Flere oplysninger

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk