A. Jensen SH Pro Skydehoveder
299,00 DKK Vælg muligheder

A. Jensen SH Pro Skydehoveder

299,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)
Ryd

A. Jensen SH Pro Skydehoveder

A. Jensen har med deres nye kyst-skydehoveder, SH Pro, kreeret et fantastisk skydehoved der med sikkerhed passer til enhver fluefisker, som ikke koster dig meget.

I de foregående uger har vi hos Go-Fishing testet de nye skydehoveder til fulde og vi er meget positive. SH Pro linen har taget over for andre skydehoveder i visse kystsituationer- med de små loops og den utrolig lækre projektil form, formår SH Pro linen at skære igennem luften på en helt speciel måde, som giver dig mere kontrol, men endnu vigtigere, et længere kast.

Skydehovederne starter fra 12 gram og går til 20 gram og fås både i en flydende samt en intermediate, hvilket gør den brugbar hele året rundt.

A. Jensen har denne gang fokuseret på at gøre enhver fluefisker tilfreds og det har de i den grad formået. Med deres tre modeller, Specialist, Performance og Delayed TO, har de skabt nogle skydehoveder der kan tage dit fiskeri til et nyt niveau og hjælpe dig i enhver kystsituation, som du bliver sat overfor.

Det gælder hårdt blæse vejr, total fladt vand eller at der sågar er en stor klint lige bag dig, at du med disse skydehoveder kan være fuld dækket ind til alle slags forhold.

De tre modeller har forskellige fordele, hvilke kan du læse meget mere om neden under.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Yderligere information om produktet:

De nye skydehoveder fra A. Jensen kommer i tre forskellige længer; Specialist, Presentation og Delayed TO.

Specialist er et skydehoved på 6,4m og er den korteste af de tre modeller. Specialist skydehovedet er fremragende til de steder, hvor der ikke er meget plads til bagkastet f.eks ved en klintekyst. Vi som kystfluefiskere kender alle den situation hvor vi er nødsaget til at kaste på langs af kysten, da der ikke er plads nok til bagkastet. Dette problem løser Specialist modellen. Derudover virker denne model fantastisk i forhold hvor der er meget vind, og med de store fluer. Med denne korte projektilformet klump, lades stangen hurtigt og kan derfor hurtigt blive sendt afsted mod kysten selvom du står midt i en stiv vind.

Presentation er et skydehoved på 9,0m, hvilket gør den til en af de mest brugte skydehovedlængder på den danske kyst. Dette skydehoved er en god all-around line, som kan bruges i de fleste situationer. Om du står overfor meget- eller lidt vind kan du med denne line nemt få lagt en masse meter line ud, uden besvær. Så hvis du kun skal vælge én line, er denne model din go-to.

Delayed TO er et skydehovedet på 10,2m hvilket gør den til det længste skydehoved i SH Pro serien fra A. Jensen. Delayed TO er kort for Delayed Turnover og hensiver til modellens egenskab; at være længere tid i luften og derved have et forsinket turnover af fluelinen. Denne model er fantastisk på dage hvor der er helt stille, ingen vind eller ingen gang i vandet og hvor fisken utroligt nemt bliver skræmt. Med de 10,2m på skydehovedet vil du i de dage med ingen hjælp fra vinden, stadig kunne få skudt en masse line afsted mod kysten, kun ved at holde fluelinen en smule længere tid i luften. Linen kan i de vindstille dage få umådelige smalle linebuer og det skaber en utrolig fin præsentation af fluen, som ikke skræmmer fisken idet fluelinen lander på vandet.

1 anmeldelse af A. Jensen SH Pro Skydehoveder

 1. Sebastian Treullé

  Jeg købte det korte specialist-skydehoved. Det kaster godt, 2 blindkast og så afsted. Desuden er det genialt steder hvor der er lidt plads til bagkastet.

  Til gengæld er coatingen noget bras.. allerede på første tur var coatingen ved loopet gået i stykker, og jeg har måttet skifte loops meget ofte fordi coatingen er gået i stykker. Det er ikke noget jeg har oplevet med andre liner. Det trækker ned i anmeldelsen, så derfor 3 stjerner.

  • Niklas Albrechtsen

   Hej Sebastian
   Tak for din anmeldelse på vores side ! det sætter vi stor pris at du vil bruge 5 min på.
   Vi har ikke oplevet særlige problemer med de nævnte liner, så det lyder bestemt som en mandagsudgave du har modtaget..
   Send mig lige dit ordre nummer eller kvittering så får vi fundet en ny til dig ..
   Du må meget gerne sende mig dine oplysninger m.m på [email protected]
   De bedste hilsner Niklas

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.