Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Årets sidste Go-Fishing Gule Rev tur..

Årets sidste Gule rev tur med Bonito fra Hanstholm

I Lørdags havde vi vores sidste tur på gule rev i år, Fiskeriet var planlagt efter større torsk på revet, og med de tidligere ture i hukommelsen  ingen aflysninger og fantastik fiskeri så  forventninger  jo høje til denne tur også.

Blæsten er vores værste fjende på sådan en tur og med en vejr udsigt på  20 M/SEK. Om fredagen hang det hele jo i en lidt tynd tråd, men det skulle heldigvis stilene lidt af igen om aften og først blæse op igen lørdag eftermiddag igen. Så det ophold i blæsten var jo lige vores smut hul, så en time før end normalt var det afgang fra Hanstholm.

Om morgen blev vi positivt  overrasket over hvor fint havet havde lagt sig igen efter stormen. Så endnu en super dag på det Gule rev  stod foran os.

Men det viste sig hurtigt at det blev svært i dag fiskene var der men utrolige svære at lokke til hug. Det kunne muligvis skyldes den kraftige blæst dagen før, så der blev fanget færre fisk end vi plejer, dog blev der fanget flotte fisk og slået personlige rekorder. Dagens største torsk blev fanget af Heine Buhl på 11kg. En rigtig god sommer torsk, som også overraskede fangeren med udløb og kraftige rusk. Ellers bød dagen på lubber, mørksej og langer. Per Havlit fra Odense var ham der løb med flest fisk og hans storanger agn var en Fat T-tail fra Savage gear Minnow i 13 cm. På foto med en flot duble med torsk.

Bjørn Hansen gjorde det godt med kastestangen og 150 gr. Pirk som blev fisket roligt over bunden, så kunne de lokkes og så bliver de mindre torsk jo bare endnu sjover på det lette grej

Tak til alle deltager for en god tur på havet

Næste havfiske oplevelse med Go-Fishing er vores udsolgt Fladfiskefestival fra Spodsbjerg i September., inden længe kommer hav-programmet op for 2019 på hjemmesiden så hold øje med den.

Vil du også med Go-fishing en tur på det gule rev, så book din plads her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.