Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Årets vinder er fundet

Et skørt år - men et dejligt år

Men det var bestemt ikke nemt. Året igennem har vi modtaget utallige flotte fangster fra jer, og måned efter måned har valget af Månedens vinder været en stor opgave. 

Konkurrencen startede, sideløbende med Corona, i Marts, og har kørt lige siden.

Herunder kan du se hvem der vandt, måned efter måned.

Derudover kan du selvfølgelig læse hvem der løb med sejren som årets fisk, samt vores tanker for denne konkurrence i 2021

Vinder Marts 2020

Vinderen i Marts blev Sven Riber Hougard for denne skønne fisk og ikke mindst for det flotte billede. Glæden over en stor flot nedgænger er ikke til at tage fejl af med det smil 😉
Marts 2020

Vinder April 2020

Fabio på 6 år år vinder april for dette flotte billede og en en super flot fangstrapport , der fortæller om en helt uforglemmelig fisketur med sin far.
April 2020

Vinder Maj 2020

Fikret Selimovic med et monster af en flot havørred fra kysten med ny PR på hele 77cm 6.35kg.
Flot beretning og ikke mindst billede samt en drømmefisk.
Maj 2020

Vinder Juni 2020

Så stolt og glad ser man ud, når man som 9-årig lige har landet sin allerførste makrel nogensinde! En tur til havnen i Fredericia gav bonus til Sebastian
Juni 2020

Vinder Juli 2020

Vi har denne måned valgt Nicolai Udbye Hansen med en god historie og et flot stemningsbillede af en gedde og hans makker- Super stemning
Juli 2020

Vinder August 2020

Nogle gange, betyder størrelsen virkelig noget - specielt når en laks som denne er ens første! laks på hele 120 cm. og 16,6 kg. Stort tillykke Benjamin Asmus Christensen
August 2020

Vinder September 2020

Oscar jenisch med kæmpe tyk Gotlandsk hanfisk .... Hvem drømmer ikke om at holde sådan en fisk .. Stort tillykke herfra Oscar..
September 2020

Vinder Oktober 2020

Patrick Boel, med en af djurslands sjældne havbars, eller havaborre som de også hedder. At billedet så er taget i skumsprøjt og høj sø, med en grinende Patrick i midten gør kun det hele bedre.
Oktober 2020

Vinder November 2020

Et sjældent syn efterhånden langs vores kyster og moler men Henrik Qvick Barløse fik en flot torsk en sen aften og har sendt os dette dejlige billede..
November 2020

Vinder December 2020

En lille fisk med stor betydning. Efter næsten 3 måneder med nulture, kolde fingre og håbet om årets sidste fisk stille forsvandt, fandt Rebecca endelig en lille havørred som gav en god men kort fight. Nogle gange er det ikke størrelsen på fisken der tæller, men oplevelsen og at mærke flex på stangen bare en smule, selvom det var en lille fisk.
December 2020

Uendelige variationer af fisk og fiskeri

Månedens vindere repræsenterer rigtigt fint hvor alsidige vores kunder er. Både køn, alder og fiskeri.

Unge, som gamle. Mænd som kvinder, ørredfiskere som geddefiskere. Vi har fået set et bredt udvalg, af det spændende fiskeri som Danmark kan byde på. Faktisk har dette koncept virkelig givet os et indblik i jeres fiskeri, som vi ellers ikke før har haft muligheden for.

Vi har nydt, uge efter uge, at se jeres billeder, læse jeres historier, og generelt bare være en del af jeres fiskeri på sidelinjen.

 

Vinderen af årets fisk 2020

Som tidligere nævnt, så har vi måned efter måned gransket, og udvalgt en vinder, ud af mange rigtigt gode muligheder.

Nemmere blev det bestemt ikke af, at der nu skulle findes en overordnet vinder, ud af de 10 tidligere vindere. Derfor blev vi nødt til at vurdere ud fra rigtigt mange aspekter, fx; sværhedsgrad, sjældenhed, størrelse, æstetik og meget mere.

Havbarsen kommer, ligesom makrellen, til de danske kyster i de varme måneder. Havbarsen elsker strukturer, og opholder sig oftest i nærheden af større strukturer. Som fx høfder, moler og undersøiske rev. Derfor bliver størstedelen af de danske havbars fanget på spinnestænger, langs den jyske vestkyst.

Af samme årsag er Patricks havbars endnu mere speciel. Den er fanget på de djurslandske kyster – på flue. Endda så sent på sæsonen, at de fleste af dens artsfæller allerede havde forladt de danske kyster.

At billedet derudover er komponeret rigtigt flot, og at Patricks smil ikke er til at tage fejl af, gør jo kun det hele bedre.

Årets præmie til årets fisk

Årets vinder er simpelthen så heldig, at få muligheden for 3 hele dages fiskeri i den legendariske svenske lakse og ørred elv; Mörrum.

Mörrum opnåede legende status, ved igennem en årrække at kaste nogle umanerligt smukke østersø laks og ørred af sig. Kompakte, stærke og helt fantstiske, er nogle af de tillægsord folk bruger om Mörrums laks og ørreder.

De 3 dage vil ligge fra 14. til 18/6 (Såfremt Corona tillader det). I den periode, plejer lakseopgangen i Mörrum at være i fuld gang.

ABU stugan, har simpelthen sit helt eget, private stræk. Noget som specielt er populært, i de uger hvor de resterende pools har et ret højt fiskepres

Fra månedsvis til ugevis - Ugens fisk 2021 !!

Konceptet vokset en del på os – faktisk så meget, at vi har besluttet os for at udvide konkurrencen.

Hvor vi før fandt en vinder hver måned, vil vi i den kommende tid, bestræbe os på, at finde en vinder hver uge!

Det giver dig over 50 muligheder for at vinde en spændende præmie fra nogen af vores søde sponsorer.

Vi har igen samlet præmier fra; Savage gear, Okuma, Ron Thompson, Berkley, Penn, ABU Garcia, S.F.G, Trabucco og mange flere! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.