MO COAST KYSTWOBLER
ABU MO COAST KYSTWOBLER
69,00 DKK 60,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

ABU MO COAST KYSTWOBLER

69,00 DKK 60,00 DKK

-13%
Ryd

Fantastisk flot kystwobler fra ABU med en højtgående meget levende gang i vandet. Ved spinstop synker den kun ganske langsomt mens den vugger fra side til side. Ren gift for en mistroisk havørreder der har fulgt efter wobleren.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Kystwobler guf MO COAST fra ABU

Wobleren er helstøbt i polyester med en alu. skinne i bunden der sikrer styrke og den helt rette vægtfylde. MO wobleren er med den flotteste finish. Flere af farverne er gennemskinnelige nøjagtig som en naturtro byttefisk som fx kutlinger og småsild som altid står højt på havørrednes ønskeseddel forår og efterår. Til vinterfiskeriet er de fluorescerende farver eller de hvide varianter helt perfekte. Når vandet er koldt er det vigtigt med et agn der kan spinnes langsomt men stadig arbejde højt i vandet. Netop det er ABU Mo Coast rigtig god til. Den kan også fiske over ganske lavt vand. netop hvor havørreden er at finde om vinteren og i det tidelige forår.

Går højt i vandet og derfor særdeles egnet til fjordfiskeri om foråret – for ikke at at tale om natfiskeri på sommerens rev. Her er den sorte en killer der ikke må mangle i boksen. Den fisker lige under overfladen. Der hvor havørreden har lettest ved at se den som en kontrast mod nattehimlen. Alle farver kan da bruges – men den sorte version giver måske den tydeligste aftegning med den trods alt lidt lysere himmel.

Sæt meget gerne en ophænger foran MO Coast wobleren. Fx en rejeimitiation. Det kan visse dage være lige det der gør forskellen.

Skift gerne den lidt store originale 3-krog ud med en enkeltkrog. Det giver MO coast wobleren en endnu friere gang i vandet. Undgå også når du fisker med kystwobler at bruge blinklås (alternativt brug en lille blinklås uden svirvel). Alle woblere, og især kystwoblere går bedre i vandet når de er så lette i snuden som muligt.

ABU MO Coast her en storebror i MO Coast Tobis wobleren. Den er skabt til forårs og sommerfiskeriet på den åbne kyst hvor tobiserne er at finde, og de største havørreder er på jagt efter dem.

Fisker du efterår eller i fjorden så vil den standard MO coast her være bedre fordi her er havørreden på udkik efter mindre byttedyr

Mo Coast wobler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ABU MO COAST KYSTWOBLER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *