Aclima Liner Socks – Inder Strømper
149,00 DKK Vælg muligheder

Aclima Liner Socks – Inder Strømper

149,00 DKK

Ryd

Aclima Liner Socks – Inderstrømpe

Liner socks fra Aclima. – Her får du en lækker liner strømpe med højt indhold af Merino uld, der holder dine fødder tørre og varme!

Aclima Liner sokken, bruges som inderste lag under dine varme og tykke uldsokker. Liner sokken, transporterer sved fra dine fødder, videre ud i uldsokken, som gør at du altid har tørre fødder. Med tørre fødder holder du varmen når det er rigtig koldt, men du undgår også en klam og fugtig fod der på en aktiv dag giver dig koldsved og derved kolde fødder selv på en forårs eller efterårs dag!

Vi bruger altid en god liner sok som inderste lag året rundt. Det perfekte setup af beklædning på dine fødder. Vælg altid en liner sok og en uld sok med højt indhold af god Merino uld. Der sørger for at transportere sved fra dine fødder væk fra huden. Det sørger både for ventilation så du ikke får det for varmt. Men også for isolation, så du holder på den nødvendige varme.

Aclima Liner sok er også det perfekte valg til en god hverdags sok. Da Aclima liner sock indeholder en høj mængde Merino uld som ventilere og ikke suger fugt sig. Derved undgår du også lugtgener året rundt.

Aclima Liner sokken, er ikke stor i størrelses nummer, så er du i tvivl, så gå en størrelse op..

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Aclima Liner Socks – Inder sok

Liner Socks!

Vil du have det optimale ud af dine uldsokker og holde varmen?
– Så er det derfor ekstremt vigtigt, at du bruger en rigtig indersok, lavet af god kvalitets Merino uld under din uldsokker året rundt!
Både sommer og vinter er det utrolig vigtigt med en god indersok inderst, inder sokken eller Liner sock, som den ofte nævnes, vil holde dine fødder tørre og transportere fugt og sved væk fra dine fødder og videre ud i din uldsok.
Herved opnår du tørre fødder, og undgår koldsved og vabler om sommeren.
og om vinteren hvor det er koldt, vil du bedre kunne holde varmen,
fordi din hud holdes tør!
Så du vil ganske enkelt bruge en Liner sok inderst året rundt,
i dine støvler og waders. Men så variere din uldsoks tykkelse efter årstiden.. Tykke og tætvævede uldsokker når det er koldt,
og tyndere og lette uldsokker når du er mere aktiv og vejret bliver varmere..Så er du den aktive lystfisker som i foråret og efteråret løber kysten tynd i jagten på en havørred? Er det ikke nødvendigvis at den tykkeste uldsok på markedet, der er det bedste valg for dig!

Den største fejl!

Ja.. Vi ser og hører det desværre ofte.. Tennisstrømpen!
Den største fejl du kan begå, er at “spare” liner strømpen og i stedet finde.
Et par hverdags strømper eller tennissokker i skabet, og bruge inderst!
Disse strømper er ikke lavet med et højt indhold Merino uld, som transportere fugt..Nej tvært imod er disse strømper lavet i bomuld, som er et produkt der..
Ja er billigt! – Men også om noget, et materiale der kan suge fugt til sig. Og derfor vil du hurtigt opleve at fryse på dine fødder, da fugten i sokken rammer din bare hud!Så den effekt du ellers kan få med en god og dyr tyk Merino uldsok.
Den vil du aldrig opnå med en bomulds strømpe inderst! – Det vil være spild af godt invisterede penge, i et ellers fantastisk produkt.
  • Extra elasticity and rib knitted areas to keep the sock in place.
  • Reinforced toe and heal.
  • A wicking structure.
  • Materials: 64% Merino Wool, 3% Elastane, 22% Polyamide & 11% Lycra.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aclima Liner Socks – Inder Strømper”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.