Ærø Rejen -Luksus Kystflue

Ærø Rejen -Luksus Kystflue

35,00 DKK

Mix gerne - Køb 3 stk for kun 89,-

Ærø Rejen til stålblanke havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Ærø Rejen er opfundet af Ove Monrad og hen er er ret sikker i sin sag, når at udtaler at den er lige så effektiv som pattegrisen !

Så lang vil vi nu ikke presse fluen op på listen over gode rejefluer, men Ove har ret når han siger den er uhyggelig effektiv.

Fluen har en tildels til at finde især blanke og flotte havørreder på kysten og i fjorden. Den hvide krop bliver nærmest transparent i vandet imens den ildrøde røv sørger for det ultimative synlighed i vandet.

Denne kombination er altså rigtig giftig og du kan med fordel afprøve at fiske med både pattegrisen og Ærø Rejen på dit forfang, så bliver kystfluefiskeri næsten ikke mere effektivt ..

 

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Ærø Rejen – en kystflue der skal være klar til aktion på kysten

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ærø Rejen -Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *