Ahrex NS150 – CURVED SHRIMP

Ahrex NS150 – CURVED SHRIMP

69,00 DKK

Ryd

AHREX NS150 – CURVED SHRIMP

Seriens mest interessante krog – ihvertfald hvis du spørger Claus Eriksen som har udviklet designet specielt til rejefluer. Pattegrisen selvfølgelig – men også alle andre rejefluer.

Hans tanker bag forklarer han her:

”Skaftets svage bue sikrer at rejefluen altid fisker lige i vandet – også med en rygskjold af plast. Buen ses næsten ikke på den færdige flue, men den har stor betydning for balancen i vandet. Når fisken hugger så sikrer forfangets træk i det let opadbøjet øje desuden suveræne krogningsegenskaber”

Claus har gennem mange år selv bøjet sine fluekroge i netop dette design. Det er han fri for at spilde tid på mere. De selvbøjede havde også den ulempe at overfladebehandlingen ofte røg af der hvor de blev bøjet – med det resultat at de rustede netop der. Det er slut nu

Vil du hellere have at fluen skal fiske ”upside down” så læg en smule belastning på oversiden bagerst på krogen. Så vender den fluks rundt. Til Fx Honey Shrimp og lignende rejer.

Et par andre fordele har Claus også fået bygget ind:

”Jeg har ønsket krogen lidt kraftigere i wiren så den synker uden belastning og tåler kystens strabadser. Dertil et lidt større øje som materialerne ikke dækker for eller fyldes med lak, og som er til at få forfanget igennem med kolde fingre en blæsvejrsdag på 1. revle. Jeg er stolt af resultatet – og endelig fungere KROGEN til min Pattegrise m.m.”

Ahrex krogene er i black nickel finish som er den suverænt bedste saltvandbeskyttelse

18 kroge i pakken

  • Black Nickel Finish
  • Chemically sharpened needle point
  • Small barb

(CDL rejen møder Pattegrisen på en NS150 #6)

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX NS150 – CURVED SHRIMP

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex NS150 – CURVED SHRIMP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.