Ahrex NS172 enkelt krog til spin

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Ahrex kroge til spinnefiskeren

Enkeltkroge har over de sidste år vundet en stor plads i æskerne hos de danske kyst fiskere, og det er bestemt ikke uden grund.

Med enkeltkrog oplever man ofte mere skånsomme krogninger, og specielt på små fisk, og fisk der skal genudsættes er dette jo en klar fordel. At de derudover også fanger mindre skidt og giver færre bundhug – det er jo heller ikke dårligt.

Èn af de mest populære har længe været S-61 fra Owner, grundet det store kroggab og de helt fantastiske krognings egenskaber.

Men selvom S-61 har mange fordele, har den også enkelte ulemper.

Derfor har vi i samarbejde med Ahrex kigget på en lignende krog til gennemløbere, men hvor vi har forsøgt at eliminere nogle af ulemperne. Krogen er faktisk den utroligt populære NS172, men i væsentligt større størrelser og så har vi fået gjort krogøjet lidt større, sp man stadig kan montere dem med en lille springring.

Blandt andet er det stort set umuligt at slibe en s-61 op igen, hvis den mister skæret. Krogen er keramisk hærdet og skærpet, og derfor meget hård at gøre spids igen.

Alle Ahrex’ kroge er derimod ikke ligeså hårdt hærdet, hvilket giver os muligheden for at slibe vores kroge op igen, hvis de bliver sløve.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Ahrex enkelt kroge til spin – En fantastisk krog til havørredfiskeri

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex NS172 enkelt krog til spin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.