Ahrex PR320 – PREDATOR STINGER

Ahrex PR320 – PREDATOR STINGER

69,00 DKK

Ryd

Ahrex Predator Stinger  PR 320

Kraftig Stinger krog med modhage og den kendte Ahrex Black Nickel Finish. En rigtig stiv krog, der vil være god til mange traditionelle geddefluer, flashfluer etc. Også en krog, der finder anvendelse til mange tropiske fluer –   bl.a. baitfishfluer til baracuda, jacks etc.

Er en krog som vi har testet i smug over en længere periode og hvis du vil have en krog som du kan stole på, så er Ahrex Predator Stinger  PR 320 krogen det sikreste valg. Ahrex serien af kroge har taget os med storm og den nye Ahrex Predator Stinger  PR 320 er blevet vores fortrukken fluekrog, når den store geddeflue skal bindes til søen rovfisk.

Ahrex Predator krogen har lidt mere vægtfylde end andre geddekroge på markedet , men det har den fordel at fluen synker naturligt og med et lige svæv i vandet. Styrken i Ahrex Predator Stinger  PR 320 er uden sidestykke og vores tests har påvist absolut ingen svagheder i hverken spidsen eller bøjningsgrad , når vi har udsat den for store gedder med maksimalt pres.

Denne krog har overbevist os på ganske få måneder ( det tager normalt et år) før at vi lægger hovedet på blokken og blåstempler den som værende den perfekte krog.

Ahrex Predator Stinger PR 320 krogen

Kan bruges til alle store og stærke fisk og tro os om krogen ikke skal blive brugt til de stækeste fisk i troperne inden året er omme.

  • Black Nickel Finish
  • Chemically sharpened with small barb
  • 8 hooks per package

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX PR320 – PREDATOR STINGER

Har du lyst til at se en af de store fisk taget på den helt nye Ahrex Predator Stinger fluekrog, så tjek lige dette link ..

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex PR320 – PREDATOR STINGER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.