Ahrex SA220 – SALT STREAMER

Ahrex SA220 – SALT STREAMER

69,00 DKK

Ryd

AHREX SA220 – SALT STREAMER

Længe har vi ventet på en fuldblods saltvands krog fra danskerne bag Ahrex, og med SALT serien beviser de igen, at det har været ventetiden værd.

Denne krog serie er innovativ på mange måder, blandt andet er der en helt ny coating, som er en af de mest rustfaste vi nogensinde har testet. Mathias har testet disse kroge siden årets begyndelse, både i ind og udland – uden rust på nogen kroge.

Streamer udgaven her er en fantastisk allround krog. Den er skarp, super stærk og har en fin vægt i wiren hvilket betyder, at man i mange tilfælde, slet ikke behøver at belaste fluen. Krogen er hurtigt blevet Mathias’ go-to krog til kystfluer. Prøv den fx i # 6-2 til pattegrise, eller måske en #8 til små kutlinger.

Og for alle de rejseglade mennesker, er her en fuldstændigt fantastisk bonefish og Permit krog i str #8-#2, samt til Barracuda eller jacks i de større størrelser.

  • A-Steel Finish
  • Chemically sharpened with small barb

(Pattegris bundet på SA220 #4. Få minutter efter slog fluen til. Se galleri)

Salt er Ahrex’ serie af fuldblods saltvandskroge.

Først og fremmest er krogene behandlet med den nye A-Steel finish. A-Steel finish gør krogene fire gange mere saltvandsbestandige end en traditionel Black Nickel krog. Det vil sige, at krogene er stadig af kulstof-stål, som er stærkere end rustfrit stål, og holder spidsen bedre. Det betyder også, at krogene er lettere at slibe skarpe igen, hvis man skulle være uheldig og bøje spidsen på en sten eller lignende. Salt-serien er lavet til at møde kravene til det hårdere, saltvand og ikke mindst fiskene. Bemærk at SALT-krogene også findes i størrelser, der er perfekte til det skandinaviske kystfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX SA220 – SALT STREAMER

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex SA220 – SALT STREAMER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.