Ahrex SA250 – SALT SHRIMP

Ahrex SA250 – SALT SHRIMP

69,00 DKK

Ryd

AHREX SA250 – SALT SHRIMP

Længe har vi ventet på en fuldblods saltvands krog fra danskerne bag Ahrex, og med SALT serien beviser de igen, at det har været ventetiden værd.

Denne krog serie er innovativ på mange måder, blandt andet er der en helt ny coating, som er en af de mest rustfaste vi nogensinde har testet. Mathias har testet disse kroge siden årets begyndelse, både i ind og udland – uden rust på nogen kroge.

SA250 er en videre udvikling på Claus’ populære rejekrog.

Udover den nye coating, så er kroggabet på denne udgave åbnet lidt op, samtidig med at “knækket” er ændret en smule, hvilket forbedrer krogningen endnu mere! Prøv den til dine klassiske rejemønstre som pattegris, CDL rejen eller Alive rejen.

  • A-Steel Finish
  • Chemically sharpened with small barb

(“Flydegrise bundet på SA250 #4)

Salt er Ahrex’ serie af fuldblods saltvandskroge.

Først og fremmest er krogene behandlet med den nye A-Steel finish. A-Steel finish gør krogene fire gange mere saltvandsbestandige end en traditionel Black Nickel krog. Det vil sige, at krogene er stadig af kulstof-stål, som er stærkere end rustfrit stål, og holder spidsen bedre. Det betyder også, at krogene er lettere at slibe skarpe igen, hvis man skulle være uheldig og bøje spidsen på en sten eller lignende. Salt-serien er lavet til at møde kravene til det hårdere, saltvand og ikke mindst fiskene. Bemærk at SALT-krogene også findes i størrelser, der er perfekte til det skandinaviske kystfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX SA250 – SALT SHRIMP

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex SA250 – SALT SHRIMP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.