Ahrex SA270 – BLUEWATER

Ahrex SA270 – BLUEWATER

69,00 DKK

Ryd

AHREX SA270 – BLUEWATER

Længe har vi ventet på en fuldblods saltvands krog fra danskerne bag Ahrex, og med SALT serien beviser de igen, at det har været ventetiden værd.

Denne krog serie er innovativ på mange måder, blandt andet er der en helt ny coating, som er en af de mest rustfaste vi nogensinde har testet. Mathias har testet disse kroge siden årets begyndelse, både i ind og udland – uden rust på nogen kroge.

Når fisken er kæmpe stor, stærk og voldsom som ud af denne verden, så kræver det en krog der kan klare mosten. Og i vores optik, er SA270 ikke bare den stærkeste, men også klart den bedste krog til det. Uanset om du skal fiske barracuda, jacks, tarpon eller GT og sailfish så er denne krog førstevalget!

  • A-Steel Finish
  • Chemically sharpened with small barb

(Erik var med på forårets tur, og fik en flue af Mathias bundet på SA270 #5/0 – den virkede okay)

Salt er Ahrex’ serie af fuldblods saltvandskroge.

Først og fremmest er krogene behandlet med den nye A-Steel finish. A-Steel finish gør krogene fire gange mere saltvandsbestandige end en traditionel Black Nickel krog. Det vil sige, at krogene er stadig af kulstof-stål, som er stærkere end rustfrit stål, og holder spidsen bedre. Det betyder også, at krogene er lettere at slibe skarpe igen, hvis man skulle være uheldig og bøje spidsen på en sten eller lignende. Salt-serien er lavet til at møde kravene til det hårdere, saltvand og ikke mindst fiskene. Bemærk at SALT-krogene også findes i størrelser, der er perfekte til det skandinaviske kystfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX SA270 – BLUEWATER

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex SA270 – BLUEWATER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.