Ahrex SA280 – SALT MINNOW

Ahrex SA280 – SALT MINNOW

69,00 DKK

Ryd

AHREX SA280 – SALT MINNOW

Længe har vi ventet på en fuldblods saltvands krog fra danskerne bag Ahrex, og med SALT serien beviser de igen, at det har været ventetiden værd.

Denne krog serie er innovativ på mange måder, blandt andet er der en helt ny coating, som er en af de mest rustfaste vi nogensinde har testet. Mathias har testet disse kroge siden årets begyndelse, både i ind og udland – uden rust på nogen kroge.

SA 280’eren er en meget innovativ og fed krog. Med et kæmpe størrelses spænd helt fra en lille #8 til en mægtig #2/0, finder man utroligt mange anvendelses muligheder her. Alt fra en kobberbasse, til store tropiske baitfish fluer kan du bruge den til.

Prøv den fx til en moderne STF fisk eller en gammarus til kystens ørreder, eller tag den med i troperne og stram den op i en barracuda, eller en bluefin trevally.

  • A-Steel Finish
  • Chemically sharpened with small barb

(baitfish bundet på SA280 i #8)

Salt er Ahrex’ serie af fuldblods saltvandskroge.

Først og fremmest er krogene behandlet med den nye A-Steel finish. A-Steel finish gør krogene fire gange mere saltvandsbestandige end en traditionel Black Nickel krog. Det vil sige, at krogene er stadig af kulstof-stål, som er stærkere end rustfrit stål, og holder spidsen bedre. Det betyder også, at krogene er lettere at slibe skarpe igen, hvis man skulle være uheldig og bøje spidsen på en sten eller lignende. Salt-serien er lavet til at møde kravene til det hårdere, saltvand og ikke mindst fiskene. Bemærk at SALT-krogene også findes i størrelser, der er perfekte til det skandinaviske kystfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX SA280 – SALT MINNOW

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex SA280 – SALT MINNOW”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.