Ahrex SA274 – Curved Salt

Ahrex SA274 – Curved Salt

69,00 DKK

Ryd

AHREX SA274 – Curved Salt

Længe har vi ventet på en fuldblods saltvands krog fra danskerne bag Ahrex, og med SALT serien beviser de igen, at det har været ventetiden værd.

Denne krog serie er innovativ på mange måder, blandt andet er der en helt ny coating, som er en af de mest rustfaste vi nogensinde har testet. Mathias har testet disse kroge siden årets begyndelse, både i ind og udland – uden rust på nogen kroge.

AHREX SA274 – Curved Salt er den så velkendte NS172 Curved Gammarus krog, som mange kender og elsker! – Den nye SA274 Curved Salt er dog med Ahrex A-steel finish, som alle andre af Ahres Sa kroge. En prisbelønnet finish som gør at dine kroge bare holder sig skarpe i saltvand, tur efter tur. Hvor mange andre kroge må give op.

AHREX SA274 – Curved Salt findes i et bredt udvalg af størrelser. Med utroligt mange anvendelses muligheder, alt lige fra en kobberbasse, til store tropiske baitfish fluer kan du bruge denne lækre krog til.

  • A-Steel Finish
  • Chemically sharpened with small barb

Salt er Ahrex’ serie af fuldblods saltvandskroge.

Først og fremmest er krogene behandlet med den nye A-Steel finish. A-Steel finish gør krogene fire gange mere saltvandsbestandige end en traditionel Black Nickel krog. Det vil sige, at krogene er stadig af kulstof-stål, som er stærkere end rustfrit stål, og holder spidsen bedre. Det betyder også, at krogene er lettere at slibe skarpe igen, hvis man skulle være uheldig og bøje spidsen på en sten eller lignende. Salt-serien er lavet til at møde kravene til det hårdere, saltvand og ikke mindst fiskene. Bemærk at SALT-krogene også findes i størrelser, der er perfekte til det skandinaviske kystfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

AHREX SA274 – Curved Salt

Short shank, super wide gap baitfish hook or as leading hook on game changers. It carries the same design as our NS172, but this is slightly heavier and is coated with our A-Steel finish.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex SA274 – Curved Salt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.