Albino Pattegrisen – Limited Edition!

Albino Pattegrisen – Limited Edition!

50,00 DKK

På lager

Skal du også have en lineklipper der altid virker, når du skal skifte flue eller forfang.

Albino Pattegrisen Limited Edition!

Albino Pattegrisen er den absolut bedste vinterkystfluer, hvis du spørger Jesper fra butikken! Og der er noget om snakke.. For hvis du følger bare lidt med i hvad Jesper går og fanger af flotte blanke havørreder på netop denne flue. Ja så er du ikke i tvivl om at du må sikre dig et par af disse storfangerfluer!

Vi gør opmærksomme på at øjenfarven kan variere på disse kystfluer.

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Albino Pattegrisen Limited Edition!

Den ultimative vinterudgave af Pattegrisen til Havørred – Limited Edition! –

Er du endnu ikke overbevist om at du skal have et par Albino udgaver af Pattegrisen i boksen? – Så tjek lige dette korte klip vi har sakset fra Jespers Facebook profil.. – Det er da smukke vinterfisk der vil noget!

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!  Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal.

– Fluerne kan kun købes her på vores webshop, men du kan naturligvis vælge afhentning i en af vores butikker. Vores hvide Albino pattegrise er bundet på de bedste saltvandskroge og altid med de originale Whiting Speyhackler nøjagtig som originalen. Samtidig har vi brugt så mange fluorescerende materialer som overhovedet muligt fordi det virker!

Du kan læse Pattegrisen’s historie – her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Albino Pattegrisen – Limited Edition!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *