Alive Børsteorm – Limited Edition!

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Alive Børsteorm – Limited Edition!

Jesper ” Alive” Petersen, har skabt en af de mest fangende børsteorms-fluer gennem tiderne..!

Alive Børsteormen er en børsteorms flue der med sine lette fibre giver fluen et enestående svæv i vandet. Fluen kan let fiskes i lange, langsomme indtag, så fluen imiterer gangen på den naturlige orm perfekt. Fluen er lavet i lette syntetiske fibre som ikke suger vand, og gør den nem at kaste på både fluestangen og efter et bombarda flåd. Alive børsteormen er en havørredflue til kysten, som du ikke må undvære i æsken…

Limited Edition! – Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!

Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal.

– Fluerne kan kun købes her på vores webshop, men du kan naturligvis vælge afhentning i en af vores butikker.

 

Møder du Jesper på kysten en dag her i foråret eller en mild vinterdag i fjorden, kan du være helt sikker på denne børsteormsflue sidder for enden af hans forfang! – Bundet af de bedste materialer og på super skarpe kroge!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Alive Børsteorm – Limited Edition!

Vil du hører mere om denne fede børsteorms imitation så tjek videoen herunder hvor Jesper også fortæller hvordan du bedst montere din Alive børsteorm på forfanget for at få det helt rigtige svæv i vandet..

 

Yderligere information

Farve

Light Olive/Brown, Dark Olive/Brown

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alive Børsteorm – Limited Edition!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *