Anmeldelse af Havørredens Hemmeligheder 6

Vi har fået denne dejlig positive anmeldelse af vores forpremiere på Havørredens Hemmeligheder, De nye Fiske film fra Niels Vestergård, som udkommer midt i April ..

Inspiration og viden i overflod,

Radioen i bilen blev slukket, da jeg satte mig bag rattet for at starte bilen og køre hjem. Først på aftenen havde jeg set Havørredens Hemmelighed 6.

Byggecentrum i Middelfart var centrum for begivenheden, både lokaler og fysisk placering tæt på motorvejen, have trukket folk af ”huse”.

Jeg havde glædet mig længe til at se ”6’eren”. Jeg var specielt spændt på om der var lige så stor udvikling/nyheder i de nye film, som jeg syntes der var mellem de to første og nr. 3 og 4.

Da de første 2 kom, var jeg begejstret, det blev jeg også med 3’eren og 4’eren. Kunne de to nye så leve op til de store forventninger jeg havde?

Lad mig sige med det samme, jeg var begejstret og imponeret over den udvikling, der er sket fra de første to og til de næste og nu til de sidste to. Jeg skal lige sige, at jeg ikke så 5’eren sidst på eftermiddagen.

6éren efterlod mange indtryk, en masse inspiration og nye optagelser taget under vandet af fiskens adfærd. En Claus som var på toppen, og som er blevet ”scenevant” og som igen og igen ikke er bange for at tage ”bladet fra munden” og fortælle om sin viden og erfaringer. En Niels som havde omdannet en kamera til et ”U-båds transporter af fluer” for at gøre optagelserne muligt, jo nyheder var der nok af….

Skal jeg sammenfatte dette til en lidt kort formulering så må det blive:

Sjældent har en fiskefilm, været så fyldt med intelligent og fakta baseret materiale, at man som menneske får muligheden for selv at tilføre sit fiskeri, fluer osv. ny viden i rå mængde. De rå mængder af fakta baseret filmstrimmel åbner muligheden for løfte ens eget fiskeri et trin eller to op at stigen.

Gudskelov var det ikke lykkes holdet at finde det endegyldige svar på hvordan man altid fanger alle fisk .

Tak for en dejlig aften, velarrangeret og afviklet,

Hilsen

Bo Hermansen

Du kan selv se her en lille trailer fra den omtalte film herunder..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.