Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

At blive en del af Go-fishing

At blive en del af Go-fishing

At blive en del af team Go-Fishing var ikke en helt nem beslutning, eller var det? Første gang jeg kontaktede Go-Fishing, for at høre om det kunne lade sig gøre at komme i praktik hos dem, var jeg mere end bare nervøs. Hvad nu hvis de sagde nej? og hvad nu hvis de sagde ja? Så skulle jeg bo alene i Odense i 2 uger og klare mig selv. Kunne jeg godt det selvom jeg kun var 15 år gammel? Tankerne fyldte ekstremt meget inde mit hovede. Mine forældre var rent faktisk afgørende for, at jeg fik taget telefonen og ringet til Go-Fishing for, at høre om det var muligt at komme i praktik hos dem og ikke mig selv.

Wedellsborg i april 2016

Da jeg snakkede med selveste Claus Eriksen i telefonen fik jeg tilbudt, at komme i praktik i 2 uger hos dem. Der var bare lige et men. Den ene af de uger, havde jeg også fået tilbudt, at komme i praktik hos Korsholm i Skjern. Jeg aftale med Claus at jeg ville ringe tilbage når jeg havde snakke med “de gamle” som han kaldte dem. Der var egentlig ikke så meget at tænke over. Da kystfiskeri efter havørred var min helt store hobby og selveste Claus Eriksen havde tilbudt mig, at komme i praktik hos Go-fishing, vidste jeg med det samme, at det helt klart skulle være hos dem.

Da tiden kom hvor jeg skulle i praktik, flyttede jeg over på en campingplads i mine forældres campingvogn. Her skulle jeg så klare mig selv i 2 uger uden nogen kære mor, til at klare tingene for en. Allerede efter et par dage i Go-fishing var jeg glad for at være der. Fantastisk rare mennesker der arbejdede der og så var det ovenikøbet også sjovt at møde op på arbejde når der var god humor altid godt humør. Det var spændende, sjovt og nyt. At komme i en butik fyldt med fiskegrej til netop det fiskeri som jeg dyrkede allermest var jo helt vildt. Det med at bo alene blev jeg nok også lidt bidt af. Det var slet ikke så slemt, at skulle klare sig selv, der var jo en vis frihed i det. Efter et par oplevelsesrige uger som var nået til vejs ende, fik jeg en snak med Claus inden jeg skulle drage mod det vestjyske igen.

Vi snakkede lidt frem og tilbage om, hvordan jeg synes forløbet havde været og hvordan Go-Fishings oplevelse af, at have mig i praktik havde været. Jeg må nok indrømme, at jeg blev vildt overrasket, da Claus pludselig tilbyder mig en elevplads i butikken. Men! Det betød jo, at jeg skulle tilbage på skolebænken inden jeg kunne komme i lære hos Go-Fishing. Det var ikke min plan eftersom, at jeg glædede mig til, at få et år væk fra skolen. Mine planer for det kommende år var jo allerede planlagt med et sabbatår, hvor jeg havde fået et arbejde. Jeg tog snakken med de gamle derhjemme, som Claus kaldte dem og der var vidst ingen tvivl om, at jeg var nød til at ændre planer for de kommende år. Jeg følte mig allerede klar til at flytte til Odense, efter den oplevelse jeg havde i praktikugerne. At jeg nu stod med en elevplads i Go-Fishing og skulle til, at flytte til Odense som 17 årig var kæmpe stort. Det var som en lille drøm der gik i opfyldelse. Nu skulle jeg være en del af  Danmarks bedste og mest erfarne team inden for kystfiskeri. Det var stort, rigtig stort.

Som tiden skred frem med skoleåret afsluttet, langede det nu mod enden. Da sommerferien var slut, pakkede jeg mine ting. En lille uge inden jeg skulle drage mod Odense, begyndte jeg at for alvor at kunne mærke nervøsiteten. Nu var det virkelighed og et nyt og spændende kapitel i mit liv skulle nu blive en realitet.

Første dag hos Go-fishing

For mig var ugen op til flytningen virkelig hård. Jeg troede ikke rigtig på mig selv og jeg var nervøs for rigtig mange ting. Ville jeg kunne få nye kammerater, ville jeg savne min familie for meget og var jeg overhovedet god nok til at blive en del af Go-Fishing. Da førstedagen kom hvor jeg skulle starte i Go-Fishing, kunne jeg ikke have forestillet mig det bedre. Jeg fik en suveræn velkomst og blev taget rigtig godt imod og på kollegiet hvor jeg havde fået en lille lejlighed at bo i, havde jeg allerede lært en masse nye mennesker at kende. De første par måneder havde jeg ikke den mindste form for hjemve, fordi at det hele bare gik fantastisk både i butikken, på kollegiet og med nye kammerater.

Mit første halve år i Go-Fishing har været helt kanon. Nu er det dog blevet helt normal hverdag, hvilket man ikke skal tage som kedelig. Jeg glæder mig hver dag til at møde på arbejdet og komme ud at fiske når jeg har fri. Idag er der ingen tvivl om, min beslutning om at flytte til Odense og starte som elev hos Go-Fishing, har været den bedste beslutning i mit liv. Jeg håber, at den kan inspirere andre til også, at springe ud i noget nyt selvom, man ikke altid helt føler sig klar eller moden til det. Dette er klart den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

Jeppe Hoffmann

Go-Fishing lærling

7 comments

 1. Nicolai Søgaard

  Hej fra det Jyske

  Rigtig spændene læsning. I en så ung alder er der mange udfordringer og det virkelig fedt at du tog springet på daværende tidspunkt. Det må have været en omvæltning uden lige.

  Men at se tilbage og i en alder af 17 år og have den perfekte læreplads/arbejdsplads. Det er noget man kun kan drømme om. Jeg ønsker dig alt held og lykke ved Go-fishing og må du nyde det fynske til fulde 🙂

  Mvh
  Nicolai Søgaard Andersen

  1. Jeppe Hoffmann

   Hej Nicolai

   Det var en omvæltning uden lige og jeg kunne ikke have det bedre lige nu. Tak for det og jeg vil nyde resten af mit halvandet år endu i fulde drag.

   mvh Jeppe

 2. Møller

  Miniklubben er stolt af deres lille fluefiskeri 🙂
  Håber også bliver”bidt” af fluefiskeriet.

  1. Møller

   Håber også Oliver bliver”bidt” af fluefiskeriet

   1. Jeppe Hoffmann

    Hej Møller

    Ja fiskeriet kommer jeg et sted fra. Utroligt hvad det udviklede sig til. Oliver er allerede godt igang jo, så mon ikke har nok skal blive til noget.

    hils derhjemme.

 3. Andreas Knudsen

  Hej Jeppe,

  Vi er mange der sætter pris på den service du yder i butikken når vi kommer og handler ind til de mange fisketure.
  Selvom du er ung kan man godt mærke at du brænder for både fiskeri og salg, hvilket giver en god oplevelse når man handler med dig.

  Selv har jeg oplevet at du tog initiativ og gav mig et nyt produkt selvom jeg hverken havde kvittering eller den defekte termokande med ind i butikken.
  Det er en fantastisk service og samtidig en investering i en fast kunde mange år frem fra jeres side.
  Super godt arbejde!

  Bliv ved med at udvikle dig, så er der ingen tvivl om at Claus får kamp til stregen!

  Venlig hilsen
  Andreas B. Knudsen

  1. Jeppe Hoffmann

   Hej Andreas

   Tak for din fine respons
   Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse. det er helt sikkert noget jeg vil tage med mig fremover.

   Vh Jeppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.