Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Autumn Bait – Kystflue

Autumn Bait - Kystflue

Autumn Bait til efteråret og vinter – Super hot flue lige nu!

Jesper Lindquist Andersen har lavet en lille lækker baitfish flue til efterårets og vinterens grove havørred. – Tjek den ud her.. Den er nem at binde og den fanger bare fisk! – Så vil du i gang med lidt fluebinding, er denne flue bestemt et godt bud.

Skal du også ha del i de grove Havørreder som netop nu, er på træk mod de danske åer for at sikre de næste generationer..? Den seneste tid vidner om at der virkelig, lige nu fanges nogle rigtig flotte fisk langs de fynske kyster..

Fisk der lige nu skal have de sidste depoter fyldt op med energi, inden de rammer åen. Nogle gange kan disse fisk være ret så svære at få i tale og der skal tænkes i små fluer..

Men når vi snakker disse helt grove fisk.. altså dem omkring de 60 og der over.. Dem vi alle går og drømmer om. Ja så kan det faktisk godt betale sig at gå lidt op i størrelse på fluerne. Og gerne tænke lidt i de mere farvestrålende farver.

Denne lækre flue som er utrolig nem at binde, kan laves i lige de farve kombinationer du ønsker. Her er det nemlig utroligt nemt at variere farver og evt lege lidt med en vandfast spritpen, og give dine fluer dette sidste og flotte finish.. – Det er fluebinding alle kan være med på.

Materialer til fluen:

Krog: Ahrex Nordic Salt Streamer NS110 – str. 4

Tråd: UTC Tråd

Hale: Flash

Krop: Polar Fibre Streamer Brush

Hoved: Fish Mask str. 4 el. 5

Øjne: 3-D Eyes – 4 m.m.

Se også videoen nederst – Hvordan du let binder en Autumn Bait

Bestil et komplet bindesæt til fluen her.

En super nem flue at binde hvor du starter med at binde lidt flash ind bagerst på krogen. Derefter tørnes Polar Fibren (som nemt sidder på et stykke tynd wire).. bare rundt om krogen, på den forreste halvdel at krogen ca. 2- 5 gange alt efter hvor fyldig fluen ønskes.. Fluen afsluttes med et lille lækkert færdig plast hoved fra Fish Skull, som lige sikres med lidt sekundlim.. monter et øje på hver side og fluen er klar til at fiske!

God fornøjelse og Knæk & Bræk

Jesper

Der er virkelig mulighed for at give sine små Autumn Bait et helt unikt look, og kun fantasien sætter grænser med en lille vandfast tusch.

Se bindevideoen herunder og kom igang ved stikket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.