Berkley Power Sardine – Shads Med Duft

Berkley Power Sardine – Shads Med Duft

40,00 DKK

Ryd

Berkley Power Sardine – Shads Med Duft

Grødesikrede shad jigs – med duft! De nye power sardine fra Berkley er netop det. Den grødesikrede montering af krogen, gør at du kan fiske jiggen gennem svære steder, og måske endda det hul hvor den helt store fisk står og lure. Vælg størrelse på jiggen, efter den fisk du gør efter. Se herunder for inspiration

10g – aborre, ørred og makrel:

Med en længde på 9cm, og en vægt på 10 gram er disse ideele til de mindre rovfisk – som fx ovenstående. Den indbyggede powerbait duft, gør det muligt at lokke fisk, der ellers er svære at få i tale. Fx aborre på steder hvor fiskepresset er højt, eller til en stime makrel, der har set alle molens blink.

20g:

På størstedelen af landets moler, kræver det noget vægt for at nå bunden. Og på bunden står molens præmie, torsken, oftest på lur. Ved langt de fleste moler og havner er 20 gram helt ideelt for at nå bunden, men samtidig have livlige bevægelser. Prøv dem også gerne på vestkysten til enten havbars eller pighvar – der er de også fantastiske!

40g:

De dybe danske søer rummer mange hemmeligheder – og mindst ligeså mange trofæ fisk. Hvis du endnu ikke har prøvet at kaste eller dørge efter søens rovfisk(Sandart og gedder), så er det klart værd at give et skud. Den grødesikre krog, gør, at du kan fiske jiggen omkring grødepuder, sivkanter og åkande bælter.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Berkley Power Sardine – Shads Med Duft

  • Shad jigs fra Berkley
  • Geniale til aborre, makrel, torsk og gedder – ja alle rovfisk
  • Med Powerbait duft/smag

Yderligere information

Vælg vægt

10g, 20g, 40g

Vælg farve

Hot cod, Gold motoroil, Metallic pink, Real sardine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Berkley Power Sardine – Shads Med Duft”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *