Berkley Powerbait – Garlic Worm Tequila

Berkley Powerbait – Garlic Worm Tequila

60,00 DKK

Ryd

Berkley Powerbait – Garlic Worm Tequila

NYHED!!

Verdens bedste put bait er nu kommet i nye udgaver. En såkaldt tequila version, fede farver med den velkendte og velfangende duft af hvidløg. Lige for at piske stemningen op har Berkley puttet små honeyworms i som var det en ægte tequila. Snyd ikke dig selv for at prøve

Berkley Power Bait – Så går du aldrig helt galt, når turen går til Put & Take søen. Fisk power bait via et flåd eller over bunden med et blylod. Forsøg har vist at de skarpe hidsige farver er bedst når vandet er koldt. Naturlige farve er bedre i sommerperioden.

Husk powerbait er flydende, så fisker du det via et lod på bunden, vil det flyde op og stå lige over bunden. ofte en god måde at fiske powerbaiten på når vandet er varmt og fisken samler sig nær bunden i søen.

Fisker du din powerbait fra bombarda flåd eller under et boble flåd, så skal du huske at montere et lille spilthagl, et lod, som får din powerbait under overfladen, og ned til fisken.

Det er altid en god ide at forme din power bait, så den får en dråbeform, som går lækkert og lokkende i vandet og får ørreden til at hugge.

Husk – Power bait er som modellervoks, nemt at forme omkring krogen. Men når den bliver våd, bliver den også mere porøs og kan nemt falde af krogen igen. Husk derfor altid enten at bruge, en powerbait krog monteret med en lille spiral. Eller en lille tre-krog som sikkert og godt holder på din powerbait.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Berkley Powerbait – Garlic Worm Tequila – Den bedste agn til Put and Take søen!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Berkley Powerbait – Garlic Worm Tequila”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.