POWERBAIT
Berkley Powerbait
Priser fra: 60,00 DKK Vælg muligheder

Berkley Powerbait

Priser fra: 60,00 DKK

Ryd

Berkley Powerbait

Berkley Power Bait – Så går du aldrig helt galt, når turen går til Put & Take søen. Fisk power bait via et flåd eller over bunden med et blylod. Forsøg har vist at de skarpe hidsige farver er bedst når vandet er koldt. Naturlige farve er bedre i sommerperioden.

Husk powerbait er flydende, så fisker du det via et lod på bunden, vil det flyde op og stå lige over bunden. ofte en god måde at fiske powerbaiten på når vandet er varmt og fisken samler sig nær bunden i søen.

Fisker du din powerbait fra bombarda flåd eller under et boble flåd, så skal du huske at montere et lille spilthagl, et lod, som får din powerbait under overfladen, og ned til fisken.

Det er altid en god ide at forme din power bait, så den får en dråbeform, som går lækkert og lokkende i vandet og får ørreden til at hugge.

Husk – Power bait er som modellervoks, nemt at forme omkring krogen. Men når den bliver våd, bliver den også mere porøs og kan nemt falde af krogen igen. Husk derfor altid enten at bruge, en powerbait krog monteret med en lille spiral. Eller en lille tre-krog som sikkert og godt holder på din powerbait.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Berkley Powerbait – Den bedste agn til Put and Take søen!

Yderligere information

Vælg dit glas

Glitter Salmon Egg, Glitter Night Crawler, Glitter Spring Green, Glitter White, Rainbow, Pink, Spring Green, Chartreuse, Rainbow, Sunshine, Galic Glitter Galic, Garlic Gliter Sunshine Yellow, Garlic Glitter Chartreuse, Garlic Glitter Black, Vi vælger 2 stk. af vores favoriter til dig

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Berkley Powerbait”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *