Bette Brenda Kystflue
Bette Brenda Luksus Kystflue

Bette Brenda Luksus Kystflue

35,00 DKK

På lager

Bette Brenda Luksus Kystflue til de sky havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Bette Brenda er en noget mindre flue end den almindelige Brenda kystflue der har fanget en utal af havørreder igennem tiderne.

Bette Brenda er bundet på en lille krog med stor kroggab til de sky havørreder, der ikke vil tage større byttedyr, men som går og plukker føden meget forsigtigt.

Ofte så virker Bette Brenda bedste på de dage hvor du ser fiskene i overfladen, men de reagere ikke på dine almindelige kystfluer. Netop disse dage vil en Bette Brenda save andre fluer over og være totalt suveræn.

Om det er i efteråret eller i foråret hvor der er friske tanglopper i vandet, så er denne flue super vigtig at have i sit sortiment.

Det lille kuglehoved sørger for at fluen kan hoppe hurtigt igennnem vandet, som små flygtende tanglopper der vil i skjul for de ædende havørreder.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Bette Brenda en kystflue der giver succes på kysten og i fjorden

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bette Brenda Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.