Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Billeder/tal fra Seatrout Open, efterår

Hård vind til hård kuling med vindstød af stormstyrke fra vest og sydvest. Udbredt regn med særdeles kraftige byger.

Nogenlunde sådan lød vejrudsigten for lørdag/søndag i den forgangende Seatrout Open weekend, men som en af deltagerne udtalte:

“Blæs’vær med blæs vejr”

Ialt 441 håbefulde havørredfiskere trodsede vejrguderne. Det er ny deltagerrekord for efterårs konkurrencen, og de indvejede ikke mindre end 138 havørreder. Hvilken også er ny rekord for efteråret. Enkelte fisk (b.la. vinderfisken) kom fra det Sønderjyske, men langt hovedparten af fangsterne kom fra den Fynske østkyst. Nok primært fodi den friske vestenvind gjorde forholdené stort set umulige på vestfyn.

Forårets konkurrence trak 497 deltager og efterårets 441. Samlet 938 deltagere. Go-Fishing donerede kr. 20,- pr deltagere til Vandpleje Fyn som er en frivillig gruppe der arbejder stenhårdt med at skabe bedre og bedre forhold for de fynske havørreder. En gruppe mennnesker som fortjener den største anerkendelse og sympati.
Seatrout Open deltagerne og Go-Fishing sagde tak for hjælpen dette år med en check på det nette beløb af kr. 18.780,-. Penge der vist faldt på et tørt sted.

Henrik Bojsen, Ringkøbing følte sig vist ekstra heldig. Han fangede en havørred på 50 cm. ved Bøgebjerg. Den vandt lodtrækningen og Henrik kan nu glæde sig til en Grønlandstur til næste sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.