Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Bind Fluer med Go Fishing!

Med vores fluebindings kurser – Så er du klar til fiskeriet for alvor, går i gang igen til foråret 2024

Du medbringer selv dit fluestik, værktøj og tråd samt lim/lak og evt. en lille lampe

– Vi står for alle materialer til aftenens 2 fluemønstre. 

Butikken er naturligvis åben for deltagerne denne aften, hvis der skal suppleres lidt materialer til at fortsætte fluebindingen derhjemme inden vi igen mødes. Du skal forvente at vi binder 2-3 stk. fluer af hvert fluemønster hver aften.

 
Deltager prisen er pr. aften kr. 199,- som vi dog vælger at give dig tilbage igen i form af en rabat hvis du handler fluebindingsmaterialer denne aften.
– Så faktisk får du 3 timers fluebinding incl. instruktør og materialer helt GRATIS!

Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes, men dog gives videre til en kammerat hvis du bliver forhindret i op møde. – Vær opmærksom på der er begrænset antal pladser disse aftener med et deltagerantal på maks 8 fluebindere.

Om du vælger at deltage i én aften, flere eller dem alle sammen. Så lover vi dig at det bliver, smadderhyggeligt og lærerigt uanset hvor prof du er – En haj til fluebinding behøver du ikke at være, men det grundlæggende er klart en fordel – Vi er der naturligvis også til at hjælpe dig denne aften!

Husk disse fluebindings aftener er bestemt ikke kun for fluefiskere. Er du spinnefisker så er en ophængerflue foran blinket eller bag dit bombardaflåd bestemt sjovere at fange fisk på, når du selv har bundet dine fluer.

Vi binder fluer følgende dage hen over vinteren fra kl. 18 – 21 I Go Fishing Odense – Dalumvej 67, 5250 Odense

Datoer i 2024:

Torsdag Den. 18. Januar

GRATIS INTRODUKTION!

Vi starter stille ud med en gang GRATIS introduktion i fluebinding – Denne aften mødes vi kl. 18-20 og der bliver gennemgået det vigtigste omkring fluebinding, herunder de forskellige kroge og materiale typer. hvordan man afslutter en flue og sikre den kan fange en masse fisk. Vi kigger på de forskellige typer værktøj og hvordan og hvornår de skal bruges. 

Til sidst binder vi en en klassisk storfanger af en allround flue, som kan fange fisk hvor som helst – Nemlig en Wolly Bugger! – Du kan tage dit fluebindingsgrej med eller blot kigge på denne aften.

Tirsdag Den. 23. Januar

Vi binder Polar Magnus og Gofi Glimmer rejen

– Et par rigtige vinter og forårsfluer til det kolde vand både på den åbne kyst og i fjorden.

Den klassiske Polar Magnus er et must have i boksen hen over vinteren og foråret. Samt vores bud på den klassiske Glimmerreje, her med et ekstra twist med gummiben som virkelig giver fluen liv i vandet.

Tirsdag Den. 30. Januar

Vi binder Fjordrejen og Vaskebjørnen

2 fine rejefluer som året rundt kan overliste en havørred – og hvor du nemt efterfølgende kan udfordre dig selv ved at binde disse fluemønstre i andre farve kombinationer.

Onsdag Den. 7. Februar

Vi binder Høtyven og Wiggle Worm Flashy

Høtyven er et godt eksempel på en klassisk rejeflue, med et spændende twist med sine gummiben, der giver liv og svæv til fluen. Vores egen Wiggle Worm Flashy er et must i boksen som med den levende wiggle tail giver fluen liv som ingen andre børsteorms fluer.

Tirsdag Den. 20. Februar

Vi binder Rainbow Shrimp og Grå Frede

Den neutrale rainbow rejeflue, dog med fluo. øjne og vi blander vores egen dubbing.

Grå Frede så bliver det ikke mere klassisk, en flue som i årtier har fanget fisk på de danske kyster.

Torsdag Den. 29. Februar

Vi binder Mong og Gofi Sculpin

2 super fine fiske imitationer – Mong en belastet flue med en jiggende gang i vandet. Samt Gofi Sculpin en let kutlinge imitation til det helt lave vand. – Denne aften får vi arbejdet med dubbing klemmer og dubbing løkker.

Onsdag Den. 6. Marts

Vi binder SloMo Shrimp og en lækker skum tangloppe

2 super spændende fluer til dig der vil fiske helt langsomt og ikke mindst fiske over det helt lave vand hvor andre ikke kan.. Jesper er ophavsmand til disse to mønstre og vil give hans bedste bud på hvordan du også fisker dem bedst.

Mandag Den. 11. Marts

Vi binder Pattegrisen og uv kobberbassen

Denne aften binder vi to af de mest ikoniske fluer som har vist sit værd over mange år, både hver for sig men ikke mindst fisket sammen som endeflue og ophænger – Vi snakker derfor også montering af ophænger flue.

 

Din instruktør på vores fluebindings aftener er vores egen Jesper Lindquist Andersen.

Jesper har du nok stødt på her i butikken eller set på youtube, hvis du har søgt inspiration til din fluebinding. – Her ligger nemlig en del gode bindevideoer hvor du kan lære at binde et stort udsnit af fluer til, kyst, å og sø.

Vi glæder os til at se netop dig til vores bind med fluebinding i butikken i Odense!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.