Børsteorms sortiment – Luksus kystfluer
695,00 DKK Tilføj til kurv

Børsteorms sortiment – Luksus kystfluer

695,00 DKK

På lager

Børsteorms sortiment – Luksus kystfluer

Her får du det optimale sæt til kysten og fjorden i jagten på de sultne havørreder der har børsteorme på menuen. Vi har valgt de absolutte bedste børsteormsfluer til havørred.

Læs herunder hvilke fluer du får i sættet og hvorfor de er de bedste..

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Go-Fishing’s Børsteorms sortiment – Luksus kystfluer

Vi har sammensat hvad vi mener er de bedste børsteorms fluer til kystens havørred både på den åbne kyst og i fjorden. Her er børsteorms fluer til både fluefiskeren, samt spinnefiskeren, der foretrækker at fiske fluen bag sit bombarda flåd.

  • Du får 2 ens fluer af hver model!

J. Svendsen Børsteorm

J.Svendsen ormen er bundet med måske verdens mest livlige materialer – nemlig den bløde og meget svævende marabou fjer der giv en helt fantastik svævende gang i vandet! Præcist som en af de ægte bløde børsteorm, som havørreden elsker og ikke kan modstå.. Denne flue er bundet med kærlighed og fluen er et “must have” nu hvor børsteormene begynder at indtage vores kyster og fjorde – for havørreden elsker børsteorm tidligt på sæsonen .

Magic Bugger – Brown

En top tunet Woolly Bugger med Magic Disc – En flue der virkelig har en lækker gang i vandet. Vi har designet denne flue specielt til kystens havørred. – Med det sjove Magic head i fronten af denne flue, får fluen en helt unik og lokkende gang i vandet, som fisken får svært ved at modstå. Denne flue oplagt at fiske når vi har varmere vand og der er mange fødeemner i vandet, her skiller fluen sig ud fra mængden. Magic Head – Den sjove plastic disk i fronten af fluen, kan nemt foldes bagover, og linen monteres i krogøjet, hvorefter discen føres tilbage igen så den peger fremad.

Brenda Børsten

Den legendariske kystflue Brenda er efterhånden mere eller mindre landskendt langs de danske kyste, og med rette. Brenda er måske den eneste der kan forsøge at måle sig med den ellers urørlige pattegris, som sidder urokkeligt på tronen som havørredkongeflue no. 1. Nu er Brenda fluen blevet videreudviklet! Nogle kloge folk har tænkt ud af boksen og lavet den ultimative børsteormsflue til dansk kystfiskeri. En leddelt kystflue bundet på shanks der giver en unik fed frihed og bevægelse til fluen.

Wiggle Worm Flashy Brown

Her får du den optimale børsteormsflue til kystens havørred, som specielt i foråret elsker når børsteormene sværmer. En livlig og særdeles effektiv kystflue når havørreden går på jagt efter de lækre og livlige børsteorme i fjorden og på kysten. – Men prøv denne flue året rundt, ikke mindst en varm sommer aften på revet. Flashy Brown – Den lyse model, som viser sit værd på de stille og solrige dage, denne model er at foretrække når vandet er sprit klart, og alle andre fluer svigter.. De der wiggle tails fluer, kan bare noget de andre fluer ikke kan!

The Real Børsteorm Brown

The Real Børsteorm er et Claus Eriksen mønster, (og den flue han har fanget sin livs kystørred på..) fluen var en af de første der havde krogen placeret bagerst, og en af de meget velfangende flue når børsteormene sværmer i foråret, og så er det også en fremragende natflue. På trods af dens størrelse er den faktisk rimelig nem at kaste med. Fremragende til Bombardefiskeri også!

Wiggle Worm Flashy Black

En livlig og særdeles effektiv kystflue når havørreden går på jagt efter de lækre og livlige børsteorme i fjorden og på kysten. – Men prøv denne flue året rundt, ikke mindst en varm sommer aften på revet. Flashy Black – Det perfekte valg til let grumset vand og de mørke dage, da den mørke model giver bedre synlighed. Også det rette valg til de lyse sommer aftener.. De der wiggle tails fluer, kan bare noget de andre fluer ikke kan!

Hvorfor fiske med børsteorms fluer efter havørred?

Børsteorme er et meget vigtig fødeemne for havørreden. Mest i foråret, men faktisk finder kystfiskeren børsteorme i maven på havørreder hele året rundt. – Et let bytte og en god mundfuld næring.

Fisk gerne din børsteorms flue, så den trækkes i et jævnt glid gennem vandet som den ægte vare. På den måde opnår du et så naturtro bevægelsesmønster som muligt, lav også gerne lange stop i indtagningen, så din børstormsflue bare hænger i vandet.

Når fisken hugger, så tag et langt indtag mere og du vil mærke tyngden på fisken hvis den er kroget. Hvis ikke den sidder der i første forsøg, kommer den ofte igen og tager fluen. – Lad være med at give et tilslag, da du derved ofte skræmmer fisken og trækker fluen unødvendig langt væk fra fisken hvis ikke den er korrekt kroget. – Så kommer den nemlig sjældent igen

De bedste kystfluer!

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!  Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal. Vores Limited edition fluer er bundet på de bedste kroge til kystens havørreder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Børsteorms sortiment – Luksus kystfluer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.