Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Book en Fluebindings Session

Du har nu mulighed for at booke en Fluebindings Session.

Vi tilbyder nu i Go Fishing fluebindingskurser. Bindekurser der henvender sig til både nybegynderen samt til den øvede fluebinder der mangler inspiration indenfor fluebindingens forunderlige verden.

Der er både mulighed for at booke en velkendt “bind med session”. Hvor der bindes fælles mønstre, med udgangspunkt på den enkelte binder / gruppes niveau. Eller booke en “Kig på Session”, hvor der af Instruktøren vises forskellige mønstre og binde teknikker. Begge Sessions, skulle gerne give den enkelte deltager lyst til efterfølgende at udfordre sig selv med  de viste mønstre, bindeteknikker og med tiden blive en endnu bedre fluebinder, som tør kreere sine egne mønstre.

Instruktør på vores Fluebindings Sessions er Jesper L. Andersen fra Butikken.

Jesper er en meget dygtig All-Round Fluebinder, og binder både Kystfluer, Geddefluer, Laksefluer, Intruder fluer, Rørfluer, samt fluer til å og sø. Så der skulle være god mulighed for at sætte et program for dagen som kunne friste de fleste fluebindere.

Et program kan både bestå af velkendte fluemønstre men også af nye kreationer, måske din fiskemakkers storfangerflue, som vi kopiere på dagen og optimere til at blive endnu mere tunet.. Så er det hans tur til at få baghjul!

Vi binder alt efter niveau af de enkelte fluerne, samt niveau på deltagerne, flere forskellige mønstre. I løbet af en Binde Session vil der selvfølgelig blive gennemgået, de enkelte bindeteknikker som bruges, til de valgte mønstre, samt fortælles hvorfor. Og ikke mindst snakker vi om valg af fluemønstre til årstiden, valg af materialer samt måden fluen efterfølgende skal fiskes på. Så deltagerne efterfølgende kan få mest mulig succes med fluerne ved fiskevandet.

Book en Binde Session med Jesper – Kontakt: [email protected]

Om I er en mindre gruppe eller du er ene mand, er op til dig. Mulighederne er mange og vi sætter dagen op som du/ I ønsker.

En binde Session med Jesper er både for den øvede fluebinder der ønsker at have en hyggelig dag, hvor man får finpudset sine færdigheder. Eller for nybegynder der har brug for redskaber til at komme i gang med denne vanedannende hobby.

Jesper er også manden som afholder vores succesrige kurser i geddefluefiskeri og fiskeri med Bombarda-flåd. Og er manden der altid har et trick eller to til hvordan du kan optimere dit fiskeri. Jesper binder også hvert år hundredevis af fluer til butikkens kunder, og er altid klar til at give dig et flue-mønster eller to som kan give dig stram line på din næste fisketur..

Jesper kommer ud til jer på jeres lokalitet om I ønsker det. Eller en binde session kan foregå i Go Fishing´s fine kursuslokale på Dalumvej i Odense – her er plads til maks. 8 deltagere

Prisen ved maks. 4 mand er:

4 timer – Kr. 1.500,- / 375,- pr. mand. v./4 deltagere

6 timer – kr. 2.000,- / 500,- pr. mand. v./4 deltagere

Med i prisen er alle materialer som bruges på dagen.

De fleste deltagere medbringer deres eget bindestik og værktøj, men her kan vi naturligvis være behjælpelige at medbringe til låns hvis der ønskes.

Go Fishings Kursus Lokale i Odense[/caption]

Som udgangspunkt er en gruppe på 4 mand, passende, men er gruppen bestående at lettere øvede bindere, eller booker man en “kig på Session” er det selvfølgelig muligt at være flere til en Session – Kontakt Jesper og aftal nærmere mht. pris herom. Så I fælles finder en løsning som I får mest muligt ud af.

Kontakt Jesper og Booke en Binde Session, eller hør nærmere om hvad der vil passe til netop dig/jer..

[email protected] / 22776368

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.