Brenda Børsten Limited Edition – Brun

Brenda Børsten Limited Edition – Brun

79,00 DKK

På lager

Brenda Børsten Limited Edition – Brun

Brenda Børsten Limited Edition – Den Ultimative børsteormsflue til kystfiskeri – om du er bombardafisker eller fluefisker!

Den legendariske flue Brenda er efterhånden mere eller landskendt langs de danske kyste, og med rette. Brenda er måske den eneste der kan forsøge at måle sig med den ellers urørlige pattegris, som sidder urokkeligt på tronen som havørredkonge.

Nu er Brenda blevet videreudviklet! Nogle kloge folk har tænkt ud af boksen og lavet den ultimative børsteormsflue til dansk kystfiskeri. En leddelt kystflue bundet på shanks der giver en unik fed frihed og bevægelse til fluen. Brenda Børsten løser samtidigt det kæmpe problem med at fluen hægter op, da den kun er bundet med en krog. Alle der har prøvet at fiske med en børsteormsflue med to kroge kender udmærket problemet med at fluen hægter op, og det er fisketuren da i sandhed da bare for kort til.

Brenda Børsten fisker helt perfekt i lidt længere og rolige indtag hvis du fisker flue, eller ved jævn indspinning med bombardaen.

Brenda Børsten Limited Edition – Verdens måske bedste børsteormsflue

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Brenda Børsten Limited Edition – Brun

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!  Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brenda Børsten Limited Edition – Brun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.