kongelaks

British Columbia – Store Blanke Kongelaks På Flue..!

Store Blanke Kongelaks i British Columbia !! – Så bliver det ikke meget bedre…

Tag med på en vild og enestående fiskerejse til Canada efter store blanke kongelaks helt friske fra havet!

Det absolut vildeste Lakse-fiskeri du kan opleve med 2-hånds flue i strømvand. Bomstærke Laks i den helt store størrelse, gennemsnit størrelsen på de ny stegne laks som kommer direkte fra havet er mellem 8- og 12 kg. og chancen for fisk over de magiske 20 kg. er helt sikkert tilstede i løbet af ugen vi fisker på de smukke Canadiske floder i Nord-vest British Colombia.

Læs her hvordan det gik sidst vi var afsted til denne fiskerejse destination: Chinook uge 1 og Chinook uge 2.

.

chinook kongelaks fiskerejse british columbia

king silver getaway tours, skeena river lodge, fiskerejse,.

Vi kan nu igen, i samarbejde med Getaway tours, tilbyde en helt unik mulighed for at prøve kræfter med helt friske og nystegen Kongelaks i Skeena systemet i B.C. !  Fisk i en kaliber som kan få selv den mest rutinerede laksefisker til at miste pusten.. Vi snakker her fluefiskeri i klart vandet floder, den smukkeste natur og de bedste guider i området!

Vi indlogeres på den smukke og charmerende Skeena River Lodge, som gennem de sidste mange år har været førende i området, når der snakkes, logi, forplejning og ikke mindst fiskeguider. Jerome som kører stedet har fat i områdets aller bedste fiskeguider, som hele tiden har en finger på fiskeriet.

.

Skeena River Lodge chinookfishing british columbia
Skeena River Lodge som er vores base under opholdet.

.

Vi vil bo på en lille og hyggelig Lodge, hvor vi kun vil være vores lille lukkede gruppe, Vi køre så ud derfra hver dag og fisker de bedste pools i de nært liggende elve. Hovedsaligt vil vi rafte ned af elven i godkendte rafts 2 mand til en Guide, og fiske forskellige pools af elven, så vi er sikker på at fiske frisk vand af hele dagen.

kongelaks på flue Skeena river getaway tours go fishing

Vi taler om 2-hånds fluefiskeri i nogle af de allerbedste elve i verden. Kitimat og Skeena er kendt for netop sine helt store Kongelaks. Vi ligger os ikke fast på den ene eller den anden elv, Men derimod holder vi på at være så flexible som overhovedet muligt, for at ramme fiskeriet hvor det er aller bedst. og det kan selvfølgelig variere alt efter vejr og vandstand, men med denne mulighed optimere vi virkelig muligheden for at ramme fiskeriet lige i rø…!

Vi flyver fra Kastrup eller Billund via Vancouver og ankommer i Terrace, British Columbia! Her vil vore dygtige guider tager imod os, og køre os ud til den lodge, som den næste uge vil være vores base. Vi fisker derefter de næste 6 dage ( fra søndag til fredag) Typisk vil vi fiske Kitimat River, Copper River og Skeena River, alle elve som anses for at være nogle af de aller bedste floder i British Columbia efter netop friske og blanke kongelaks. Der vil være fisk i elven dagen igennem, men det store daglige run af friske fisk kommer, næsten så vi kan sætte klokken efter højeste tidevand i fjorden.. Alt efter hvor langt vi er fra mundingen, vil der gå et vis antal timer, og så ser vi ellers de første fisk rulle i overfladen når de friske fisk kommer trækkende op i elven.

.

.

.

chinook fishing, kongelaksefiskeri,King salmon on fly.

Vore guider har hele tiden fingeren på pulse, med hensyn til opgangen af friske fisk, og de er hver dag indstillet på at flytte fiskeriet til en anden elv, hvis dette kan optimere vore chancer for at lande en ekstra kongelaks. Og der er flere elve i området, her kan bla. Nævnes Skeena River, som bl.a. er Kendt for sammen med Kenai River ( Alaska) at have de aller største kongelaks i verden!

Vi fisker på Kitimat River, Copper River og Skeena River, og flytter rundt efter vandstand og opgang af fisk.. og alle elve ligger med en maks køreafstand på 45 min. fra lodgen. Altså vi ligger lige i smørhullet mellem de aller bedste fiskepladser!

Vi bor på en lille hyggelig nyrenoveret lodge på 2-mands værelser, hvor forplejningen naturligvis er med i prisen. Vi bliver desuden guidet af områdets absolutte bedste guider, som vil kæmpe alt hvad de kan for at beholde denne titel!

.

chinook fishing Kitimat river british Columbia
Guiderne vi bruger forstår at gøre turen til en helhed, Med frisk smurte sandwichs eller grillede hotdogs                              samt friskbrygget kaffe direkte ved elven..

Guiderne vil gøre hvad de kan for at vi vil blive hooked up med så mange fisk som overhovedet muligt. Og spiller fiskeriet ikke maks, flytter vi enten plads, eller til en helt anden flod… Vores guider skal nok finde fiskene til os!! Og så er “vores” guider ikke helt som guider kan være andre steder i verden.. De fisker nemlig igennem.. altså ikke noget med en fiskedag fra 8-15.. Nej vi står tidligt op og afsted til elve.. og spiller fiskeriet.. ja så tar vi lige en time mere og en mere… og, Ja ja bare rolig vi skal selvfølgelig nok nå hjem til et lækkert måltid aftensmad.

fight king skeena river - Fiskerejse laksefiskeriDette fiskeri efter netop disse ekstrem stærke, og helt blanke kongelaks er et noget overset fiskeri. Ofte fiskes der længere oppe i systemerne, og her er en kongelaks, der bare har opholdt sig 2-3 dage i ferskvandet allerede trukket i den karakteristiske gydedragt, og begyndt at sløve af på den, både føde indtag og fight mæssig. Men når kongelaksen netop er gået op fra havet, er den en bombe af en fisk i både størrelse og kraft. Regn med at se en hel del backing line samt at tabe et par fisk for hver ”king”, du lander!!

.

Hvad kan man så forvente af fisk på sådan en tur ? – Ja det er jo altid svært, der kan være ture hvor alt spiller og ture hvor forholdene er lidt svære.. Men vores erfaringer siger at man nok i snit pr. deltager skal regne med et par tilbud om dagen.. om du så har oddsene på din side og vinder kampene eller om fisken trækker det længste strå? Ja det ser vi når ugen er omme 😉

.

Du fisker på hele turen kun 2 mand pr. guide. Så der vil hele tiden være optimal tid til at guiden kan anvise dig de bedste pladser hvor drømme fisken står. samt hjælpe med det tekniske. Desuden vil der på turen være Dansk turleder med som hjælper til med at alt klapper som forventet. Alt efter hvilken af elvene vi fisker, vil vi enten transporteres i en raft, hvor vi driver ned gennem elven og fisker de forskellige toppladser, eller i en jetboat, hvor vi hurtigere kan skifte plads på den større Skeena river. Denne tur stiller altså ikke de store krav til din fysiske form, vedr. lange gåture og vadefiskeri ufremkommelige steder, her kan alle være med. At man skal kunne håndtere en en to-hånds fluestang og fighte nogle voksne og stærke fisk, er en helt anden snak.

chinook fishing, kongelaksefiskeri fiskerejse Alaska Canada

.

– Vi har sat os på den absolutte top sæson af kongelaks fiskeriet.

Ok, sæsonen starter måske en uge før og slutter igen et par uger efter vores periode. Men som tidligere erfaret, ja så har vi de aller bedste odds for at ramme det helt store run af de store friske og blanke kongelaks!

skeena river chinook on the fly - Skeena river lodge getaway tourschinook fishing chinookfly intruder for Kingsalmon

.

Turen laves i samarbejde med Getaway tours, og Turen udbydes og faktureres fuldt ud via Getawaytours, som flere gange tidligere har haft hold afsted til denne destination. Og det er endda med stor succes, Vi snakker om rigtig store og flotte Kongelaks, vel og mærke af den helt blanke slags, altså sølv på op over 20 kg.!

På denne tur er det udelukkende fluefiskeri efter laks, der står på programmet, og vi fisker kun med 2-hånds stænger, – noget guiderne påpeger er yderst vigtigt, da man med en-hånds simpelthen ikke får tilstrækkeligt udbytte af fiskeriet!

Vi bliver et lille lukket hold med kun 5 deltagere + turleder på denne tur!!! Så skynd dig at booke, hvis du vil med til B.C. og fighte bomstærke, blanke kongelaks ?

.

kim silver kingsalmon
Kim Jørgensen med en imponerende smuk Kongelaks. Helt frisk og blank, direkte fra havet. Netop her de første uger hvor vi fisker elvene er der et stabilt run af disse skønheder.

 

Tjek denne lille video som er optaget under en af vores tidligere ture..

 

kitimatriver skeenariver copper river british columbia chinookfishing
Jerome… Vores Headguide og ejer af lodgen vi bor på. Her med en fantastisk flot kongelaks over 50 Lbs.

.

Vi ved godt, at der ikke er tale om Atlanterhavs-laks, som jo normalt er i lidt højere kurs hos de fleste fluefiskere – men når vi nyder billederne af tidligere tures fisk, så er det svært påstå, at en blank kongelaks ikke er ligeså smuk som dens atlantiske brødre. ? Flere og flere har de seneste år fået øjnene op for dette spændende laksefiskeri på flue. Normalt skal der jo kæmpes noget for at få en fisk eller to i løbet af en uge i Norge eller lignende destinationer efter Atlanterhavs laks. Men når vi snakker floderne i British Columbia, er opgangen af Laks bare så store, at chancerne for fisk er så meget større, at det næsten ikke kan gå galt her..

.

chinook flies, tubefly for Kingsalmon

.

 

Vi mener oprigtigt, at dette fiskeri er noget af det ypperste fiskeri der findes, når der snakkes størrelse og kvalitet af fisk og fight i strømvand ! Men overvej andre muligheder, hvis du foretrækker menuer tilberedt af gourmet kokke, fine vine og femstjernet indkvartering. Men når det gælder om at kroge flest fisk for pengene og bo på en komfortabel lille lodge med hyggelig og intim stemning, god mad og natur som vi kun kan drømme om.  – så kommer intet andet i nærheden af dette produkt!

.

flot king crome chinook Kitimat river B.C.

Guiderne, som vi fisker med i B.C., er bedre, skarpere og mere hårdtarbejdende end nogen andre steder jeg har oplevet. Og dette produkt koster desuden betydeligt mindre end andre lignende lodges produkter. Andre operatører er begyndt at tilbyde lignende produkter, med kongelaks-fiskeri på flue i området, og det kan være svært at vælge og se den reale forskel herhjemme fra.. Men husk, når vi snakker fiskeri, så tæller erfaring en hel del! – Vores guider har fisket elvene længere end de fleste andre, og ved også hvordan de gør en forskel.

LÆS OGSÅ FLEMMINGS TURRAPPORT FRA EN UFORGLEMMELIG UGE i B.C. –  LAKS OG BJØRN.

Pris: 5600 CAN (Ca. Kr. 28.500,-)

Inkluderet i prisen:

Seks hele dages guidet fiskeri (to fiskere per guide)

Fuld forplejning Mad og drikke under hele opholdet på Lodgen.

Alt transfers i B.C.

Dansk Turleder og Infomøde inden afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

Fly fra København eller Billund til Terrace i Canada ( fra ca. 7.000,- DKR.)

Drikkepenge til guiderne (300,- CAD) – Ca. Dkkr. 1.500,-

Statsfisketegn  (Ca. 50,- CAD) Ca. Dkkr. 250,-

Alkoholiske drikkevare

Næste tur er i 2021:

Dato: 19-27 Juni 2021 ( turleder Jesper Lindquist Andersen )

Skal du med til B.C. i Canada? eller har du blot spørgsmål omkring turen, så kontakt gerne Jesper for mere information

22776368  eller [email protected]

Turleder på denne tur er Jesper Lindquist Andersen fra Go Fishing, Jesper har flere gange tidligere kæmpet mod de stærke Kongelaks ”Over There”.. og er klar til at tage udfordringen op endnu en gang.. Jesper er en erfaren mand, når vi snakker fiskeri efter kongelaks. Han har siden 2005 gentagende gange besøgt både British Columbia i Canada og ikke mindst Alaska, hvor målet hver gang er de stærke kongelaks.. Så skal du med til British Columbia med en af danmarks mest erfarende kongeaksfiskere.. Så book nu!

 

chinook Kingsalmon Kongelaks Jesper Lindquist Andersen Fiskerejse Canada
Jesper med en fin Chinook fra Kitimat River hvor vi floater ned i rafts og fisker flere spændende pladser i løbet af ugen..

Salmon flyfishing Kitimat River Canada fiskerejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åben alle ugens dage og leverer altid hutigst muligt.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

© 2019 Alle rettigheder forbeholdes.
GO FISHING A/S – CVR: 66245918 – Dalumvej 67 – 5250 Odense SV.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!