Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Go-Fishing Butikker

Kig forbi en af vores flotte butik i Odense

Go-Fishing Odense

BUTIKSINFORMATION

Telefon:
+45 66121500

E-mail:
[email protected]

Adresse:
Go-Fishing Odense
Dalumvej 67
5250 Odense SV

ÅBNINGSTIDER

Mandag 9:00 - 17:30
Tirsdag 9:00 - 17:30
Onsdag 9:00 - 17:30
Torsdag 9:00 - 17:30
Fredag 9:00 - 17:30
Lørdag 9:00 - 14:00
Søndag 9:00 - 14:00

Mød vores fantastiske team

Claus Eriksen

Claus Eriksen

Direktør
"Som indkøber er det Claus der har den daglige kontakt til vores leverandøre og samarbejdspartnere. Det hænder dog, at han også er at møde ude i butikken hvor han gerne giver et Fynsk havørredtips eller to. Hvis han da ikke er på kysten med fluestangen."

Martin Andersen

Head of Digital
"Martin er vores web-mand som til dagligt fisker koder. Det er nemlig ham der sørger for at webshoppen altid står snorlige! I fritiden fisker han både med spin og flue, og har fisket lige siden han var en bette knægt. Dengang var det mest medefiskeri i moser og søer, men i dag er de fynske havørred der gang på gang står for skud!"
Niklas Albrechtsen

Niklas Albrechtsen

IT-Ansvarlig
"Niklas Albrechtsen er certificeret fiskeguide og har afholdt mange forskellige kurser igennem sit firma Seatrout Guide Fyn og han er tilknyttet Havørred Fyn som fiskeguide. Foruden guide hos Havørred Fyn er han ligeledes Go-Fishing's fiskeguide og han har medvirket i flere artikler og på forskellige internet portaler."
Robin Birch

Robin Birch

Afdelingsansvarlig
"Robin er en af husets mest alsidige fisker. Fra kyst- og åfiskeri med spin og flue over havfiskeri fra egen båd til udenslandseventyr med fiskestangen hvor især Popperfiskeriet efter GT ved Maldiverne og Sailfish m.m. i Mexico har stået højt på ønskesedlen."
Rene Hansen

Rene Hansen

Afdelingsansvarlig
"Rene er om nogen noget af en alt-mulig fisker. Det fynske havørred kystfiskeri er jo nok hans livret, men til forret snupper han alt fra geddefiskeri, jyske eller norske laks eller en fladfisketur i Storebælt. Til dessert elsker han en “rigtig” havtur på det Gule Rev eller endnu bedre: En tur til Nord Norge efter storsej og helleflynder."
Jesper Lindquist Andersen​

Jesper Lindquist Andersen

Butiksassistent
"Jesper er certificeret fiskeguide, alsidig (afsindig dygtig!) fluebinder, kursusholder og turleder på mange af vore fiskerejser. Han er til det meste fiskeri, og lader ikke en fisk gå forbi ham- Fluestangen er at foretrække, hvad enten det er her hjemme, i udlandet, i salt, strøm eller ferskvand. - Jesper står for vores fluebinding i begge butikker."

Nikolaj Andersen

Butiksassistent & web
Nikolaj er vores yngste mand og fastansat fra 1 september 2022. Nikolaj er vild med alle former for fiskeri, med han har en forkærlighed til havørreder -laks og gedder. Hans viden omkring fiskeriet er meget stor, så tøv ikke med at søge råd her. Han er også manden der til dagligt sørger for at kundernes ordre på webshoppen kommer afsted hurtigst muligt.
Jeppe Hoffmann

Jeppe Hoffmann

Butiksassistent
"Jeppe er udlært i Go-Fishing og vores yngste medarbejder - men tag ikke fejl! Den ungen mand fanger MANGE havørreder og deler, med højt humør, kysttips og havørredtricks. Jeppe er skarp både med fluestang og UL-spin. Han holder sig ikke tilbage for god til en tur efter flade - også Pighvar."
Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.