Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Go-Fishing Butikker

Kig forbi en af vores flotte butikker i Odense eller Århus.

Go-Fishing Odense

BUTIKSINFORMATION

Telefon:
+45 66121500

E-mail:
[email protected]

Adresse:
Go-Fishing Odense
Dalumvej 67
5250 Odense SV

ÅBNINGSTIDER

Mandag 9:00 - 17:30
Tirsdag 9:00 - 17:30
Onsdag 9:00 - 17:30
Torsdag 9:00 - 17:30
Fredag 9:00 - 17:30
Lørdag 9:00 - 14:00
Søndag 9:00 - 14:00
Go-Fishing Århus

BUTIKSINFORMATION

Telefon:
+45 66121500

E-mail:
[email protected]

Adresse:
Go-Fishing Århus
Randersvej 397
8380 Trige

ÅBNINGSTIDER

Mandag 9:00 - 17:30
Tirsdag 9:00 - 17:30
Onsdag 9:00 - 17:30
Torsdag 9:00 - 17:30
Fredag 9:00 - 17:30
Lørdag 9:00 - 14:00
Søndag Lukket

Mød vores fantastiske team i Odense

Claus Eriksen

Claus Eriksen

Direktør
"Som indkøber er det Claus der har den daglige kontakt til vores leverandøre og samarbejdspartnere. Det hænder dog, at han også er at møde ude i butikken hvor han gerne giver et Fynsk havørredtips eller to. Hvis han da ikke er på kysten med fluestangen."
Rene Hansen

Rene Hansen

Afdelingsansvarlig
"Rene er om nogen noget af en alt-mulig fisker. Det fynske havørred kystfiskeri er jo nok hans livret, men til forret snupper han alt fra geddefiskeri, jyske eller norske laks eller en fladfisketur i Storebælt. Til dessert elsker han en “rigtig” havtur på det Gule Rev eller endnu bedre: En tur til Nord Norge efter storsej og helleflynder."
Robin Birch

Robin Birch

Afdelingsansvarlig
"Robin er en af husets mest alsidige fisker. Fra kyst- og åfiskeri med spin og flue over havfiskeri fra egen båd til udenslandseventyr med fiskestangen hvor især Popperfiskeriet efter GT ved Maldiverne og Sailfish m.m. i Mexico har stået højt på ønskesedlen."
Niklas Albrechtsen

Niklas Albrechtsen

IT-Ansvarlig
"Niklas Albrechtsen er certificeret fiskeguide og har afholdt mange forskellige kurser igennem sit firma Seatrout Guide Fyn og han er tilknyttet Havørred Fyn som fiskeguide. Foruden guide hos Havørred Fyn er han ligeledes Go-Fishing's fiskeguide og han har medvirket i flere artikler og på forskellige internet portaler."

Martin Andersen

Ecommerce Manager
"Martin er vores web-mand som til dagligt fisker koder. Det er nemlig ham der sørger for at webshoppen altid står snorlige! I fritiden fisker han både med spin og flue, og har fisket lige siden han var en bette knægt. Dengang var det mest medefiskeri i moser og søer, men i dag er de fynske havørred der gang på gang står for skud!"
Jesper Lindquist Andersen​

Jesper Lindquist Andersen

Butiksassistent
"Jesper er certificeret fiskeguide, alsidig (afsindig dygtig!) fluebinder, kursusholder og turleder på mange af vore fiskerejser. Han er til det meste fiskeri, og lader ikke en fisk gå forbi ham- Fluestangen er at foretrække, hvad enten det er her hjemme, i udlandet, i salt, strøm eller ferskvand. - Jesper står for vores fluebinding i begge butikker."

Nikolaj Andersen

Butiksassistent & web
Nikolaj er vores yngste mand og fastansat fra 1 september 2022. Nikolaj er vild med alle former for fiskeri, med han har en forkærlighed til havørreder -laks og gedder. Hans viden omkring fiskeriet er meget stor, så tøv ikke med at søge råd her. Han er også manden der til dagligt sørger for at kundernes ordre på webshoppen kommer afsted hurtigst muligt.
Jeppe Hoffmann

Jeppe Hoffmann

Butiksassistent
"Jeppe er udlært i Go-Fishing og vores yngste medarbejder - men tag ikke fejl! Den ungen mand fanger MANGE havørreder og deler, med højt humør, kysttips og havørredtricks. Jeppe er skarp både med fluestang og UL-spin. Han holder sig ikke tilbage for god til en tur efter flade - også Pighvar."

Mød vores fantastiske team i Århus

Peder Pedersen

Peder Pedersen

Afdelingsansvarlig
"Peder brænder for laks og havørred fiskeri og er en af landets bedste fluefiskere. Peder ved hvordan man sammensætter fluesættet uanset om det er tungt eller let. Han har kastet med de fleste fluestænger og liner, og har endda hjulpet flere producenter med udviklingen af stænger og liner."
Mathias Krølle Rosenmejer Ibsen

Mathias Rosenmejer Ibsen

Afdelingsansvarlig
"Mathias er kommet godt fra start i det jyske, i form af en premierelaks på 11 kg i Skjern å. Han er også hjemvandt ved flere andre jyske åer - og tag ikke fejl af københavneren, han kan sit kram og deler gene ud af sin viden. Mathias går også efter havørred, på spin og flue, på kysten og han eraltid i højt humør. Tropisk fiskeri - Spørg Mathias og du vil blive fyldt med informationer fra a-z."
Christian Rohde

Christian Rohde

Afdelingsansvarlig​
Christian fisker både laks og havørred i både åen og på kysten! - Mangler du et godt spot til havørred på Djursland, ved Christian hvor du skal hen. Trods sin unge alder har Christian helt styr på både flue og spinne fiskeri. Og har imponerende mange flotte fisk på CV´et allerede!"
Ronnie Knappe

Ronnie Knappe

Freelancer
"Ronnie er den tidligere ejer af Grejbiksen i trige ( Nu Go Fishing). Der er ikke meget fiskeri Ronnie ikke har prøvet, både herhjemme og i udlandet. - Så hvis du er heldig at fange Ronnie en dag i butikken, hvor han ikke er ude at fiske. Så kan du føle dig ganske rolig. Du er i helt sikre hænder. Ronnie ved hvad der røre sig både på kysten, åen og i butikken."
Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.