Åbningstider - Århus Tilst Outlet

Torsdag til fredag 12-18
Lørdag 10-14 

Lukket på helligdage

+45 2020 5620

Go-Fishing Århus
Agerøvej 27C

8381 Tilst

Åbningstider - Odense

HUSK åben alle ugens 7 dage:
Mandag til fredag 9-17.30
Lørdag og søndag: 9-14 

Lukket på helligdage

+45 6612 1500

Go-Fishing Odense

Dalumvej 67
5250 Odense SV

Åbningstider - Århus Trige

HUSK åben alle ugens 7 dage:
Mandag til fredag 9-17.30
Lørdag og søndag: 9-14 

Lukket på helligdage

+ 45 86 23 25 27

Go-Fishing Trige

Randersvej 397

8380 Trige

Vores eksperter i Århus

Mathias Krølle Rosenmejer Ibsen
Bestyrer

+45 2020 5620

Mathias er kommet godt fra start i det jyske, i form af en premierelaks på 11 kg i Skjern å. Han er også hjemvandt ved flere andre jyske åer - og tag ikke fejl af københavneren, han kan sit kram og deler gene ud af sin viden. Mathias går også efter havørred, på spin og flue, på kysten og han eraltid i højt humør.

Tropisk fiskeri -Spørg Mathias og du vil blive fyldt med informationer fra a-z.

Rasmus Hestehauge
Mariager Fjord ekspert mm.

Rasmus er en alsidig (knalddygtig) fisker med forkærlighed for havørrederne i Mariager Fjord. Han fisker også i søerne med alskens gummidyr efter gedder og sandart. Du finder ham også på dybere vand - ude på havet.

Lasse Andersen
Djurslands kyster – samt i Mariager og Randers fjord ekspert mm.

Utallige timer har han spenderet langs Gudenåens bredder, men ikke med en rigtig laks på land endnu. Udover gedde og laksefiskeriet i Gudenåen, så er Lasse meget aktiv langs Djurslands kyster – samt i Mariager og Randers fjord. Lasse fisker både spin og flue, men det er primært fluestangen der kommer med under armen når han drager afsted.

Sidst men ikke mindst, så er Lasse også at finde langs de mindre midtjyske havørred åer, hvor specielt Lilleåen bliver gæstet flittigt – Både med spin og flue. Så Lasse er kanon dygtig med alt fra fedtfinner, til de skarptandede i Gudenåen og på Tange sø.

Peder Pedersen
Laks - Havørreder-Tropsik fiskeri

Peder brænder for laks og havørred fiskeri og er en af landets bedste fluefiskere. Peder ved hvordan man sammensætter fluesættet uanset om det er tungt eller let. Han har kastet med de fleste fluestænger og liner, og har endda hjulpet flere producenter med udviklingen af stænger og liner.

Peder har den danske kyst og de østjyske åer som sit speciale, og bruger mange dage (og nætter) på Djurslands kyster og i Gudenåen.

Peder har desuden rejst meget og fisket i Norge, Canada og på Island, ,og senest gik turen langt ind i Nicaraguas jungle efter monster Tarpon. Alt forgår naturligvis med fluestang!
Når Peder holder ferie med familien, drager han afsted med sønnen Jonas efter rimter, hornfisk, makreller og mange andre spændende hjemlige fiskearter.

Teamet i Odense

Claus Eriksen
Havørredtosse og Chef

Som indkøber er det Claus der har den daglige kontakt til vores leverandøre og samarbejdspartnere. Det hænder dog, at han også er at møde ude i butikken hvor han gerne giver et Fynsk havørredtips eller to. Hvis han da ikke er på kysten med fluestangen

Rene Hansen
Altmuligfisker, med havørred kystfiskeri som hovedret

Rene er et kendt ansigt blandt fynske lystfiskere.

Rene er om nogen noget af en altmulig fisker. Det fynske havørred kystfiskeri er jo nok hans livret, men til forretsnupper han alt fra geddefiskeri, jyske eller norske laks eller en fladfisketur i Storebælt. Til dessert elsker han en “rigtig” havtur på det Gule Rev eller endnu bedre: En tur til Nord Norge efter storsej og helleflynder.

Niklas Albrechtsen
Guide og grejekspert

Certificeret Fiskeguide

Niklas Albrechtsen har afholdt mange forskellige kurser igennem tiderne og han er tilknyttet Havørred Fyn som fiskeguide . Foruden guide hos Havørred Fyn er han ligeledes Go-Fishing´s fiskeguide og han har medvirket i flere artikler og på forskellige internet portaler.

www.seatroutGuideFyn.dk

Henrik Breinholdt
Fedtfinnefisker med stor F

Henrik er husets fast butiksmand. Det er hans fortjeneste at Go-Fishing regnes som en af Europas flotteste grejbutikker. Henrik er fedtfinnefisker med stor F. Laks i ind og udland. Havørred ved kyst og å eller en tur i Put & Take søen. Henrik er til det hele. Både med Spin og flue.

Robin Birch
Popperfisker

Robin er en af husets mest alsidige fisker. Fra kyst- og åfiskeri med spin og flue over havfiskeri fra egen båd til udenslandseventyr med fiskestangen hvor især Popperfiskeriet efter GT ved Maldiverne og Sailfish m.m. i Mexico har stået højt på ønskesedlen.

Jesper Lindquist Andersen
Certificeret Fiskeguide mm.

Jesper er Certificeret Fiskeguide, alsidig (afsindig dygtig!) fluebinder, kursusholder og turleder på mange af vore fiskerejser. Han er til det hele, og lader ikke en fisk gå forbi ham, hvad enten det er her hjemme, i udlandet, i salt, strøm eller ferskvand.

Jeppe Hoffmann

Jeppe er udlært i Go-Fishing og vores yngste medarbejder - men tag ikke fejl!
Den ungen mand fanger MANGE havørreder og deler, med højt humør, kysttips oghavørredtricks.

Jeppe er skarp både med fluestang og UL-spin.
Han holder sig ikke for god til en tur efter flade - også Pighvar.

Seneste nyt

GoFishing på Instagram