Char Foamfly – Vol. 2 Skumflue

Char Foamfly – Vol. 2 Skumflue

35,00 DKK

Ryd

Char Foamfly – Vol. 2 Skumflue

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Char Foamfly – Vol. 2 Skumflue

– Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

Vi er vilde med fjeldørreder på skumfluer, og nu har vi tunet op vores skumfluer en ekstra grad efter at have fundet ud af hvor tossede de grønlandske ørreder også er med gummiben..

Skumfluer er et must hvis turen går til Grønland efter fjeldørred, men er også en super flue til tørfluefiskeri efter laks, eller de grove bækørreder i åen. Ja eller til en grov havørred på sommerrevet.

Fisk skumfluerne så de streamer i overfladen på tværs af åen. eller giv dem ekstra liv i vandet når du får dem til at dykke ned i vandsøjlen og lave en forførende silhuet. Vi føre skumfluer i mange farver og varianter, og de er alle bundet af lokale fluebindere som har fisket på Grønland og ved hvad der skal til for at få succes. Fluerne er bundet af de bedste materialer og stærkeste kroge fra Ahrex.

Orange/White – Fluen er en Gurgler type, der bryder let overfladen og går i dybet når du laver aggressive indtag i din indtagning, hvor efter igen at stige til overfladen med massere af liv i fluens livlige og lokkende gummiben. Du kan også med rolig kontakt streame fluen på tværs af elven. noget der kan lokke selv den mest skeptiske fjeldørred i elven.

Black – Fluen du skal fiske på de mørke og overskyede dage eller hvis lyset mangler om  natten på den flotte himmel med midnatssol. Fluen er en Gurgler type, der bryder let overfladen og går i dybet når du laver aggressive indtag i din indtagning, hvor efter igen at stige til overfladen, hvor du også med rolig kontakt kan streame fluen på tværs af elven.

Pink/Purple – Fluen når der skal farve på og fiskene er helt nystegne fra havet. De kraftige farver er virkelig noget der kan sætte gang i fiskene og få dem til at kæmpes om fluen. Har du en gang prøvet disse gurgler flue typer, så er du solgt – Imponerende og underholdende fiskeri!

Går turen til de grønlandske fjelde efter de smukke og velfightende fjeldørred. Så skal du altid give dig den oplevelse og udfordring at fange mindst et par fjeldørred på skumflue. At se en grov fjeldørred gå til overfladen og angribe en streamende skumflue, der drøner på tværs af elven. Er noget af det fedeste fiskeri der findes hvis du spørger os! – Vi har gentagende gange fisket Grønland, og bliver ved med at komme tilbage for at opleve den smukke natur og ikke mindst der forrygende fiskeri der findes deroppe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Char Foamfly – Vol. 2 Skumflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.