Char Foamfly – Vol. 2

Char Foamfly – Vol. 2

35,00 DKK

Ryd

Char Foamfly – Vol. 2

Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred – Vi er vilde med fjeldørreder på skumfluer.

Og nu har vi tunet op vores skumfluer en ekstra grad efter at have fundet ud af hvor tossede de grønlandske ørreder også er med gummiben..

Skumfluer er et must hvis turen går til Grønland efter fjeldørred, men er også en super flue til tørfluefiskeri efter laks, eller de grove bækørreder i åen.

Fisk skumfluerne så de streamer i overfladen på tværs af åen. Vi føre disse skumfluer i mange farver, og de er alle bundet af lokale fluebindere og af de bedste materialer og stærkeste kroge fra Ahrex

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Char Foamfly – Vol. 2

– Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

Går turen til de grønlandske fjelde efter de smukke og velfightende fjeldørred. Så skal du altid give dig den oplevelse og udfordring at fange mindst et par fjeldørred på skumflue. At se en grov fjeldørred gå til overfladen og angribe en streamende skumflue, der drøner på tværs af elven. Er noget af det fedeste fiskeri der findes hvis du spørger os! – Vi har gentagende gange fisket Grønland, og bliver ved med at komme tilbage for at opleve den smukke natur og ikke mindst der forrygende fiskeri der findes deroppe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Char Foamfly – Vol. 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.