d-360 gofi special farver
D360° – Gennemløbsblink Go-Fishing Special Farver

D360° – Gennemløbsblink Go-Fishing Special Farver

79,00 DKK

Ryd

Originale Savage Gear kystkroge

Originale Savage Gear kystkroge ( passer til 15 – 27 gram )
Udviklet til moderne gennemløbsblink samt almindelige kystagn

D360° – Gennemløbsblink Go-Fishing Special Farver

D360 er et super effektivt havørred agn som kaster rigtigt godt og har en helt forrygende gang/ rotation i vandet under indspinningen. Når du laver spinstop flygter blinket til bunds og spurter fremad ved opstart af indspinning igen…!

Det er netop i disse accelerationer at havørreden hugger mest brutalt..

Et blink som du ikke må snyde dig selv for- specielt ikke  når der er tobiser og sild i nærheden , da følger de største havørreder nemlig med..

D360 Mariager (Kobber m. pink pletter)
Det helt perfekte agn til den inderste, mest sumpede, del af Mariager fjord. Kobberfarven har altid været en favorit! De skrigende pink pletter på agnen gør at efterårsfiskene ser sig sure på den, og går til stålet!

 

Kender du det, hvor man har uendelig mange følgere på yderkysten her om efteråret? Og det virker til at fiskene slet ikke er til at få til noget? Så er dette blink svaret! Med sine roterende bevægelser, samt klassiske vinterhvide farve med skrigende og provokerende pletter på, den rette medicin til yderkystens og fjordens vinterørreder!

D360 Glimmerdrønet (Hvid m. sølv glimmer)
Helt klassisk yderkyst-killer hele året, men specielt i sildesæsonen giver den dig større chance for en af de helt store fisk!
Der går ikke lang tid til at de sidste store sild kommer ind, både på yderkysten og i vores fjorde. Lige bag ved disse kommer de store havørreder med ind for at mæske sig i de store mængder af sild! Her er dette blink et helt sikkert hit!

D360 Begtrup (Grøn/sølv m. skæl)
Med sine grønne nuancer, samt sølv bagside, er dette blink helt perfekt til fiskeri i yderkystens små vige, og på pynter hvor tobis og sild kommer tæt på. Her har vi tænkt på et blink til Begtrup, hvor tobiserne er i hobetal i sæsonen, og D360 flade profil gør, at den fisker perfekt over det lave vand.

Bissen (Grøn sølv med glimmer)
Grøn, sølv og et drys glimmer er en uovertruffen kombination til havørreden hele året. Den får rampelyset når det tidlige forår starter, og sild og tobiser rammer kysten! Tøv ikke med at bruge farven året rundt, da byttedyrene altid vil være på havørredens indtagelsesliste!

Candy ( hvid med Pink Ryg)

Vaske ægte vinterbasker af et blink, som virker både i fjord og på yderkysten!
Med sin hvide og pink farve kan den provokere og lokke fiskene til hug i den koldere tid.
Med det flade design kan den fiskes utroligt langsomt hen over flade partier, lige der hvor fiskene står og soler sig på de kolde dage!

Sysmofytten (Sort, grøn, pink)
Ja, hvem kan ikke lide sysmofytter? Fiskene elsker i hvert fald farven! Farven er perfekt til de træge fisk der skal provokeres til hug. Med sin pink skrigende bug, og mørke neutrale ryg, får den alle fisk til at få en sød tand!

D 360 Knebel ( kobber/grøn m/skæl )

Med sin mørkegrønne ryg, kobber bug og skæl er blinket som skabt til Knebel Vig. Store kutlinger og børsteorm forveksles nemt med dette blink igennem havørredens øjne.
I Knebel er der utrolig mange mørke bytteemner som fiskene elsker og mæske sig i!

 

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

D360° – Gennemløbsblink Go-Fishing Special Farver

D360° – Gennemløbsblink

UV farver fanger flere fisk!
Både fisk, fugle, reptiler, amfibier og en lang række andre pattedyr end mennesket er i stand til at se ultraviolet lys (UV lys). Evnen til at se UV lys benyttes i forbindelse med fødesøgning, kommunikation og pardannelse. Dyr med ultraviolet syn kan opfatte ultraviolet lys med en bølgelængde på cirka 320-380 nm, mens den del af farvespektret, der er synligt for mennesker, har en bølgelængde på cirka 400-700 nm.
Evnen til at opfatte UV lys og reagere på dette kan variere fra fiskeart til fiskeart og kan endda være afhængig af hvilket stadie af livet den enkelte fisk befinder sig i. Det vigtige er dog, at mange fisk ser UV lys og UV refleksioner tydeligt. Denne evne udnyttes eksempelvis både under fødesøgning og i forbindelse med revirhævdelse. Både sult og aggression kan derfor udløse hugget på en UV reflekterende agn. UV lys gennemtrænger også vand langt bedre end almindeligt lys og kan i klart vand ses af fisk på op til flere hundrede meters dybde.
Traditionel blinklak filtrerer UV stråling fra, men på mange af Kinetics agn benyttes en klar lak uden UV filter. Dette giver både optimal UV-refleksion og optimal refleksion af farver fra den del af farvespektret, der er synligt for både dyr og mennesker (FluoMax). På en del Kinetic agn benyttes også UV maling bestående af UV reflekterende krystaller. Malingen ses ikke med det blotte øje, men fremtræder tydeligt under en UV lampe ligesom den ses tydeligt med fiskenes UV syn.

Yderligere information

Vælg Farve

D360 Mariager (Kobber m. pink pletter), D360 Vinterbaderen (Hvid m. pink pletter), D360 Glimmerdrønet (Hvid m. sølv glimmer), D360 Begtrup (Grøn/sølv m. skæl), D 360 Bissen (Grøn sølv med glimmer), Candy ( hvid med Pink Ryg), D 360 Sysmofytten (Sort, grøn, pink), D 360 Knebel kobber/grøn M skæl, D 360 Kobber, D360 sort/kobber/sølv med prikker, D 360 Ghost, D 360 Fluo Grøn/Rød røv, D360 Blå/sølv/Pink røv med med prikker, D 360 Night/Rød røv, D 360 Sunflower

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “D360° – Gennemløbsblink Go-Fishing Special Farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *