D360° – Gennemløbsblink 18 gram

D360° – Gennemløbsblink 18 gram

69,00 DKK

Ryd

D360° – Gennemløbsblink

D360 er et super effektivt havørred agn som kaster rigtigt godt og har en helt forrygende gang/ rotation i vandet under indspinningen. Når du laver spinstop flygter blinket til bunds og spurter fremad ved opstart af indspinning igen…!

Det er netop i disse accelerationer at havørreden hugger mest brutalt..

Et blink som du ikke må snyde dig selv for- specielt ikke  når der er tobiser og sild i nærheden , da følger de største havørreder nemlig med..

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

D360° – Gennemløbsblink

UV farver fanger flere fisk!
Både fisk, fugle, reptiler, amfibier og en lang række andre pattedyr end mennesket er i stand til at se ultraviolet lys (UV lys). Evnen til at se UV lys benyttes i forbindelse med fødesøgning, kommunikation og pardannelse. Dyr med ultraviolet syn kan opfatte ultraviolet lys med en bølgelængde på cirka 320-380 nm, mens den del af farvespektret, der er synligt for mennesker, har en bølgelængde på cirka 400-700 nm.
Evnen til at opfatte UV lys og reagere på dette kan variere fra fiskeart til fiskeart og kan endda være afhængig af hvilket stadie af livet den enkelte fisk befinder sig i. Det vigtige er dog, at mange fisk ser UV lys og UV refleksioner tydeligt. Denne evne udnyttes eksempelvis både under fødesøgning og i forbindelse med revirhævdelse. Både sult og aggression kan derfor udløse hugget på en UV reflekterende agn. UV lys gennemtrænger også vand langt bedre end almindeligt lys og kan i klart vand ses af fisk på op til flere hundrede meters dybde.
Traditionel blinklak filtrerer UV stråling fra, men på mange af Kinetics agn benyttes en klar lak uden UV filter. Dette giver både optimal UV-refleksion og optimal refleksion af farver fra den del af farvespektret, der er synligt for både dyr og mennesker (FluoMax). På en del Kinetic agn benyttes også UV maling bestående af UV reflekterende krystaller. Malingen ses ikke med det blotte øje, men fremtræder tydeligt under en UV lampe ligesom den ses tydeligt med fiskenes UV syn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “D360° – Gennemløbsblink 18 gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.