Daiwa Super Kenzaki Boat
999,00 DKK Vælg muligheder

Daiwa Super Kenzaki Boat

999,00 DKK

Ryd

Daiwa Super Kenzaki Boat

Daiwa har igennem årene produceret mange legendariske serier – indenfor alle kategorier. En af de ubetinget mest populære serier til havfiskeren, er Super Kenzaki serien.

Super Kenzaki har altid været ensbetydende med utrolig value for money. Dejligt veldesignede og velproducerede stænger. Her er der kræset for alt, lige fra kulfiber til hjulholder og øjer.

Vi fører Daiwa Super Kenzaki boat i 2 modeller:

Super Kenzaki 8′ 6-15lb

Det kan hurtigt blive enormt grovt og voldsomt grej man pakker til havturen. Men hvorfor egentlig det? Hvis vi ved, at det enten er mindre fisk, eller lettere agn vi skal ud med, så er der ingen grund til at have vanvittigt over dimensioneret grej. Her kommer 6-15 lbs modellen virkelig til din ret. Hvad enten du skal fiske fladfisk, eller jigge efter sommer torsk, sp får du her en kanon kraftfuld – men virkelig sjov og fintfølende havstang. En havstang der rent faktisk bukker sammen med en 3 kilos torsk.

Super Kenzaki 8′ 15-25lb

Allround havstangen! En klassisker, hvis noget er.  Stærk, følsom og dækker så bredt som muligt. Let fiskeri i Norge, Øresund, Storebælt eller nordsøen – så er denne model din ven. Den dækker bredt i agn vægte, og har samtidig masser af power til at presse store – tunge saltvandsfisk. Så hvis du fisker mange forskellige typer havfiskeri, så anbefaler vi at du har denne model med.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Daiwa Super Kenzaki Boat

  • En af Daiwas ubetinget mest populære bådstænger
  • Fuji hjulholder og fittings – fra øverste skuffe
  • EVA skum håndtag
  • Super value for money stænger

Yderligere information

Model

8' 6-15lb, 8' 15-25lb

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Daiwa Super Kenzaki Boat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.