DAM – Yagi Classic Spin

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

DAM – Yagi Classic Spin

DAM – Yagi Classic Spin – Her får du meget spinnestang for pengene! DAM Yagi modellen er en perfekt allround spinnestang. Denne spinnestang har en suveræn power og har en lethed mange andre stænger i denne prisklasse ikke besidder. Stangen er bygget på en IM8 kulfiber, der gør denne stang utrolig stærk samtidig med, at du får en smallere klinge, med en god og følsom spids, der sikre at du kan mærke selv det mindste nap for enden af linen.

Stangen er monteret med et korkhåndtag, der er smallere på midten af håndtaget, hvilket gør stangen lettere i bunden. Derudover et det også enormt behageligt at holde ved et lidt smallere korkhåndtag, da man får en kanon godt greb på stangen. Dette er en lidt hurtigere stang i aktionen hvilken giver et godt svirp under kastet. Omkring hjulholderen er der monteret et mindre lag EVA (hårdt skum) der giver et ekstra godt grip omkring hjulet. Derudover sidder gevindet der skal holde hjulet på plads foran og ikke bagved. Dette gør, at fiskeren har mere kork, at holde fast på omkring selve hjulet og dermed en kortere hjulholder.

DAM – Yagi Classic Spin fås i 4 forskellige modeller. Vi anbefaler 7 og 8 fods stængerne til noget lettere spin i sø og åen. 9 fod 10-30 gram er en klassisk kyststang, som vil egne sig godt til havørredfiskeriet.

Fås i 3 forskellige modeller.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

DAM – Yagi Classic Spin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DAM – Yagi Classic Spin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.