Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Det blev en go´kent STO – Efterår 2013

Seatrout Open Efterår

Seatrout open vindere efterår 2013

Første dag på konkurrencen er altid ventet med spænding  og alle de 373 deltagerne var klar fra tidlig morgen. Desværre blev de mødt af hård sydlig vind der umuligjorde fiskeriet i det meste af det sydfynske område.

Pga den hårde sydlige vind blev vandet presset helt ud af bælterne og det betød ekstrem lavvande over alt på Fyn . Der var feks. Ikke en dråbe vand på vadevejen (drejet) på vej til æbelø, ja mon kunne faktisk gå i sine fine sko..

Det betød svære betingelser , men folk tog kampen op med det noget nær umulige …!

Hele fredagen kom der fisk ind men specielt imellem 17-20 stod folk nærmest i gå for at aflevere en fisk til lodtrækningen.

Ind imellem kom der nogle ret flotte fisk og flere af dem blev fanget på den jyske side af bæltet.

Som ofte før i efteråret, så fisker Haderslev fjord godt og fjorden kan igen levere en stor fisk på hele 68 cm og 4,320 kg til Rey Pram Leon, så den ligge pt. i toppen af konkurrencen. Efteråret er ofte præget af mange farvede fisk, men endnu engang smider de fynske kyster nogle flotte sølvbomber af sig . Tjek bare Niels Lûhr Egtvet, Morud Havørred  på 64 cm 2,7 kg som han fik overlistet ved Helnæs.

Totalt blev der indvejet 77 fisk fredag ,som må siget at være flot under disse vejrforhold… Det er  som altid dygtige og ihærdige lystfiskere der er med i Seatrout Open …

niklas albrechtsen thomas hansen Seatrout open indvejning

Lørdag

Efter fredagens dårlige vejr så så lørdagen ud til at give  de perfekte betingelser for deltagerne.

Flere var igen på pletten fra den tidlige morgen imens det endnu var mørk. Dem som satsende på de østfynske kyster der dagen for inden var umulige at fiske på, blev desværre mødt af skidt og meget plumret vand.

Dette aftog dog hurtigt og så snart der var bare en smugle rent vand, så var der masser af fisk at se.. Men selvom der er mange fisk, så er de her om efteråret utrolige svære at lokke til krogen. Mange badekar er her i efteråret fyldt med fioliner (snørebånd) hvor fiskene går og hygge sig i , imens fluer og blink gang på gang hænger fast ..

Der blev dog som altid listet flere flotte fisk ud af de østfynske kyster.

Lørdagen blev dagen hvor der blev flyttet godt rundt på Top 10 placering og flere gange kunne fangeren kun nyde sin placering i  ganske få minutter , før den til stor morskab fra de tilstedeværende konkurrenter blev slået med få gram..

Lars Kyhnau, Odense. Kom feks med en rigtigt kanonkugle på 56 cm  og 2,6 kg som slog  Lene Grann fra Svinninge en plads ned af listen da hendes fisk var 5 cm længere….

Lørdagen gav 61 havørreder til indvejningen

Lars Kyhnau Jensen med efterårs bombe på 2,6 kg og kun 56 cm
Lars Kyhnau Jensen med efterårs bombe på 2,6 kg og kun 56 cm

 

Søndag

 

Søndagen blev for de fleste nok brugt på lidt mere hyggefiskeri og  afslapning efter de  2 tidligere dages Marathon fiskeri.

Det er første gang at Top 10 placeringen kunne holde hele vejen om søndagen. De fleste der troppende op i butikken havde mere eller mindre opgivet håbet om at komme med i Top 10.

 

Søndagen gav da også det laveste antal indvejede fisk i historien nemlig kun 22 stk.

Selvom man ikke kom  betrækning til at få del i de flotte gevinster, så har man jo altid chancen for det ultimative trøste præmie , nemlig en drømmerejse til Grønland med masser af flex på klingen…

Bo Frederiksen,Middelfart var den heldige der blev trukket op af sækken og med sin mobil i hånden kunne han tage opkaldet fra Henrik Breintholt (Go-Fishing)  ..

Du har vundet en drømmerejse….!

seatrout open vinder,STO, kystkonkurrence

 

Det giver altid et sus i den store forsamling, når man kan høre en mobil ringe, men denne gang var det Bo Frederiksen fra Middelfart ,der med sin havørred på 40 cm og  0,65 kg blev den lykkelige vinder af rejsen.

Dette er historisk set i Seatrout Open regi den mindste havørred , som har vundet rejsen til Grønland.

 

Konkurrencen gav samlet på 3 dages fiskeri 164 indvejede fisk. Men som altid er der fanget lang flere havørreder end der er indvejet. Som efteråret plejer at være ,så var der rigtigt mange små havørreder rundt omkring hele øen Disse fisk er altid et godt tegn på ,at der vil være masser af fisk langs de Fynske kyster igen til foråret.

Til foråret vil disse fisk nemlig være sneget sig over mindstemålet på de 40 cm , så der er en god chancer for alle stor som små, at fange deres første havørred på Fyn.

 

Vinderen af Seatrout Open  Rey Pram Leon fra Haderslev kunne til overrækkelsen fortælle ,at han lige var flyttet til Haderslev og ikke kendte nogen fiskepladser..

Han var blevet ”smidt” af et sted ved fjorden  , som han faktisk  ikke kunne fortælle hvor var.. Men han opdagede pludselig en fisk bag sig og et hurtigt kast med sit Mørsilda blink resulterende ikke bare i en stor fisk, men den gav ham også førstepræmien til Seatrout Open ..

Nu kan Rey Pram Leon så, glæde sig over at han  skal rejse til den anden side af jorden og prøvet tropisk saltvandsfiskeri….

Rey Pram Leon Havørred 68 cm 4320 kg Haderslev Fjord
Rey Pram Leon Havørred 68 cm 4320 kg Haderslev Fjord-Vinder af STO

 

Go-Fishing vil gerne sige tak til alle deltagerne, for en fantastik weekend med rigtig lystfisker stemning  både i butikken og ved fiskevandet rundt omkring.

 

Datoerne for Seatrout Open 2014 er i dage  4-6 april og dagene 3-5 oktober.

 

Top 10 placeringen

  1. Rey Pram Leon Havørred 68 cm 4,32 kg Haderslev Fjord
  2. Haris suljovic ,Havørred 67 cm, 3.33 kg. pattegris, Haderslev fjord.
  3. Nikolaj Knage ,Odense Havørred 67,5 cm 3,30 kg langelands wobler Langeland
  4. Jan Hollænder, Kolding, Havørred 67 cm, 2,99 kg. Grå Frede, Kolding fjord.
  5. Michael Thomsen,Esbjerg Havørred 63 cm 2,98 kg Blink Kolding Fjord
  6. Niels Lûhr, Morud Havørred 64 cm 2,70 kg Salty Blink Assens
  7. Kaare Nebelung,  Morud, Havørred 66, cm 2,65 kg. stripperblink Helnæs.
  8. Lars Kyhnau, Odense. Havørred 56 cm 2,6 kg. flue. Åbyskov.
  9. Lene Grann ,Svinninge Havørred 61 cm 2,6 kg blink Vejle Fjord
  10. Thor Madsen, Odense Havørred 61 cm 2,3 kg flue/Haderslev special, Nistedvej.

 Vi ses til Seatrout Open  2014

Hilsen

Niklas

Albrechtsen

DSC_2987

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.