Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Kystkursus -Det virker sku ……

Jeg har fået en lille hilsen fra Søren Knudsen ,som jeg gerne vil dele med jer ….Søren og hans gode kammerat var med på et kursus for 3 ugers tid siden og han har sendt mig en e-mail , hvor han fortæller følgende……..

Da jeg tilmeldte min gode kammerat og jeg til et havørred kursus med Niklas fra Go-Fishing , vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente af dette kursus.

Jeg synes selv, jeg ved en del om fiskeriet, og havde lidt styr på hvor og hvordan det skulle gribes an ( troede jeg da )

Men dette kursus har virkelig hjulpet mig og mit fiskeri er nu blevet langt mere effektivt.

Jeg har nu fået helt nye værktøjer til at bruge I jagten på havørreden. Tidligere startede jeg bare på en plads og fik også et par fisk, men der var ikke noget system I fangsterne.

Nu har jeg fået de rigtige værktøjere til at aflæse –planlægge og udse de bedste pladser hvor havørreden er nemmest at fange på kysten.

Jeg synes jeg lærte rigtigt meget på dette kursus , især det med og aflæse de forskellige pladser og få forståelse for at fiske på de pladser hvor 80 % af havørrederne er at finde fremfor at spilde min tid på 20 % pladserne …

Efter kurset har jeg virkelig haft “held” med fiskeriet! på 3 ture fik jeg 6-7 fisk alle over 50cm og havde flere følger og hug og det var på de bedste pladser på kysten ( 80%) pladserne , som jeg har lært at finde på kurset.

Den anden dag købte jeg en Sage TXL #0 og skulle med det samme ud og prøve sættet, efter 10 min. fiskeri havde jeg den første flotte havørred på 35cm og den krøllede min TXL’eren godt sammen….

Udover det gode fiskeri er Niklas god til og forklare og vise hvordan tingene skal gøre og det viste sig også at virke i praksis.

Hilsen Søren Knudsen

Kunne du også tænke dig at komme med på sådan et kursus, så kan du booke din plads og lige herunder og blive extra skarp på på dit kystfiskeri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.