Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Pighvar Rig

Effektivt Pighvar Rig

Effektivt Pighvar Rig

Et effektivt og helt suverænt rig til pighvarfiskeriet. Dette rig er et af de mest simple og effektive rig til pighvar fiskeriet vi længe har set. Rigget er egentlig udviklet til torsk og sej fiskeriet, men hvad endnu bedre er, at dette rig faktisk er endnu mere effektivt til pighvar fiskeriet.

Efter at have testet og fisket en del med dette rig i 2017, har rigget vist sig, at være særdeles effektivt til de meget eftertragtede pighvar.

Thomas der har fisket og gennemtestet rigget, har givet den fuld gas langs den jyske vestkyst. Thomas har ikke bare haft godt fiskeri, men faktisk helt suverænt pighvarfiskeri med dette pighvar rig.

Pighvar Rig

Thomas med en flot pighvar fanget på pighvar rig[/caption]

Rigget fiskes med et 24-28 grams blink/kastepirk for enden af forfanget, mens de fiskes i et lidt lavere tempo henover bunden, så du kan mærke, at blinket eller pirken har kontakt til bunden mens du spinner ind.

Den mest effektive måde at fiske pighvarren på er, at fiske i en vifte. Gå ud til max. knæ dybt vand og kast langs land, så du ikke skræmmer nogle fisk inden, at du vader henover området. Fisk derefter i vifteformen, hvor du dækker en masse vand af. Rigget kan også fiskes fra båd, hvor der dørges stille og roligt henover bunden, på sandbankerne eller langs land.

Pighvar Rig

En formiddag med flotte pighvar[/caption]

Skal du prøve kræfter med pighvar fiskeriet langs den jyske vestkyst eller i bæltet fra båd, kan dette rig klart anbefales. Det kunne ende med, at gå hen og blive en tur du aldrig vil glemme.

Pighvar Rig

Pighvar rigget består af et forfang på 0.70mm nylonline, hvor der er 2 forskellige størrelser.

Rig 1 – 3 stk gummitobiser i krogstørrelse 3/0.

Rig 2 – 5 stk gummitobiser i krogstørrelse 1/0.

Pighvar rigget fås i 2 forskellige farver, som er en selvlysende Ghost variant til aften fiskeriet, hvor der fiskes ind i skumringen og mørket. Derudover fås den i en almindelig tobisfarve, som er suveræn til morgen og dagstimerne.

Pighvar Rig ,Pighvar,Pighvar fiskeri
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.