Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

En velkommen tilføjelse til Go-Fishing familien

Med i købet af Grejbiksen fik vi en masse lækre varer, et skønt butikslokale og meget andet. Men det aller bedste vi fik, må siges at være vores to nye kollegaer; Peder Pedersen som de fleste i midtjylland kender og elsker, og Christian Rohde, vores nye lærling pr d. 1/8, som vi regner med at alle kommer til at kende og elske over de næste par år.

For dem der ikke kender Christian endnu, vil jeg her forsøge at danne et lille billede af den her unge, meget dygtige fyr.

(Christian fisker både spin og flue, men uanset agn valget, så er det næsten altid Djurslands kyster der står for skud)

Havørredfisker med stort H

Christian er 18 år gammel, født og opvokset i Hasselager og med en far der er passioneret kyst og laksefisker, kunne Christian dårligt gå førend han var at finde på de Djurslandske kyster. Den dag idag er han blevet bedre til at gå, men det er stadigvæk Djursland der er den foretrukne jagtplads, når mor Rohdes Toyota Yaris vender snuden mod fiskepladserne.

Selvom det er de sølvblanke fedtfinner på kysten der trækker mest, så siger Christian heller ikke nej til lakse og havørredfiskeri i vores skønne åer, og blandt andet Lille – og Storåen bliver jævnligt besøgt med stangen i hånden.

Christian har derudover gennemført fiske 1-4 på DSF’s junior leder kursus, samt tilbragt et år på Aalestrup naturefterskole. Derfra tager han erfaring med videre, fra mange forskellige typer fiskeri og undervisning. Jeg har selv haft glæden af at have Christian på JLK, og på en tur til Gotland med Aalestrup. I disse forbindelser var det endnu mere tydeligt hvordan Christians passion for fiskeriet brændte igennem, da han igen og igen var en af de få der holdt humøret oppe, hjalp sine kammerater og fiskede igennem i alle vågne timer – på trods af svært fiskeri.

(Christian har som sagt ikke fiskeiveren fra fremmede, her ses hans far Carsten med familie PR’en. En imponerende Djurslands ørred på 88cm og 7,4kg)

“Født” ind i grejbiksen

Grundet at Christian og hans far deler passionen for fiskeri, er det selvfølgelig også blevet til en del ture til den lokale grejbutik sammen. Derfor har Christian, siden han var helt lille, været vant til at komme i Grejbiksen. Derfor var det også et naturligt valg for Ronnie, at tage Christian ind som “fejedreng” og hjælper i butikken, når det brændte på. Det gjorde Christian så godt, at Ronnie tilbød ham en læreplads, når han var færdig med skolen.

Inden Christian nåede at blive færdig med skolen, endte vi med at købe butikken. Dog kendte jeg selv Christian i forvejen, og Peder havde ikke andet end rosende ord til overs for den unge mand. Dette gjorde vores valg nemt, og vi tilbød Christian at han kunne komme i lære hos os i stedet. Heldigvis sagde den han ja, og d. 1/8-19 kunne vi starte vores eventyr sammen.

(Endnu en pragtfisk, der ikke kunne stå for lærlingens hjemmebundne flue)

Vi har brug for jeres hjælp

Vi har allerede sagt gentagne gange til Christian at Go-Fishings (og tidl. grejbiksens) kunder, er de bedste i Danmark.

Derfor håber vi selvfølgelig at i vil hjælpe os med at tage varmt imod Christian i vores “familie”, og vi håber meget, at i ligesom os, glæder jer til at se hvad en så ung, passioneret og dygtig fyr kan drive det til.

Dog kan han ikke tåle alt for meget ros på én gang, så vi slutter af med lidt kærlligt drilleri.

(Man kan godt blive lidt skør når forårslaksen trækker det længste strå…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.