Indkøbskurv
Henrik Mortensen Salmologic

Foredrag med Henrik Mortensen

Foredrag med Henrik Mortensen

LAKSESÆSONEN STARTER NU, ER DU KLAR?

Til det danske havørred og laksefiskeri tager Henrik metoder med fra sit praktiske fiskeri, som aldrig før er set i Danmark.

Det hele foregår d. 27/3 kl 19.00 til 21.30 på adressen, Phønix, Schacksgade 39 5000 Odense C

Book din billet lige her 

Henrik har livslang erfaring i kasteteknik og undervisning i fiskestrategi og laksefiskeri. Indtil nu har han landet mere end 4000 laks på flue – et udtryk for, at hans erfaring og tilgang til fluefiskeriet for alvor virker i praksis. Henrik har siden 1995, i gennemsnit ledet mellem 100 – 150 kurser og seminarer i fluekast og fiskestrategi, over hele verden. I de seneste år har denne undervisnings form dog ændret sig betydeligt, idet individuel undervisning i fluekast og fiskestrategi er blevet mere og mere den fortrukne undervisningsmetode af mange.

Hans spidskompetencer favner bredt indenfor lakse- og havørred fiskeri.

Der findes næppe en messe eller et show i Europa, samt Syd- og Nordamerika, som Henrik ikke har optrådt på og demonstrerede ”Det skandinaviske Speycast” – et kast som Henrik har udviklet i forhold til praktisk fiskeri, og som er blevet et af de mest brugbare fluekast i nutidens fluefiskeri.

Ligeledes har han også været den store forgangsmand i opfindelsen og udbredelsen af skydehovedsystemet som bliver kaldt ”ready-to-go system”, som faktisk hele grejbranchen i dag tilbyder med stor succes i mange varianter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 500 DKK.
Shipping within EU only 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.